Widok

Czy 60 latek ma myśleć tylko o śmierci???

Mam 60 lat. Jestem mężczyzną. Jestem człowiekiem wesołym, z dystansem do siebie i świata. Z dużym poczuciem humoru. Chcę poznać przyjaciółkę, nie żonę. Ale co spotkam to pani mówi tylko o przeszłosci i to jak było jej źle. Albo takie, które koniecznie chcą mi zaproponować różne rzeczy w stylu energoterapeuta,kuracje zdrowotne i inne rzeczy,. Ja chce pogadać o rzeczach wesołych. Czy mam myśleć tylko o śmierci?? Chce spełniac jeszcze swoje marzenia i fantazje.. Myślą, że jak mają więcej ciałka, mają rozstępy i myślą, że nikt za nimi się nie obróci bo są okropne, brzydkie. Trzeba uwierzyć w siebie. Jakby co to mój mail. buratino50@wp.pl.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Adres mailowy inny tedtom61@wp.pl.
Myśle ze powinieneś pomyśleć o kumpeli ja przed 50 wesoła szalona uwielbiam wycieczki, taniec rower itp ale nie szukam sobie sex spotkań, a takie oferty otrzymuje od panów. Nie zainteresowana takim typem znajomosci.

A seks to taka straszna rzecz ??? Jak widzę to następna ,która się boi seksu .A to jest epidemia wśród pań po 50 tce
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Epidemia jest syfu, a sex dyzio masz jak zapłacisz w odpowiedniej instytucji!
Następny porąb 50 letni szuka frajerki!
Bać trzeba sie takich jak ty co wszystko tyka co sie rusza, obrzydliwe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kobiety nie boją się seksu. Zmęczone są kolesiami, którzy żyją w przekonaniu, że o seksie cokolwiek wiedzą i do seksu nadają się.
Kobieta "po 50 tce" to nie młoda siksa, którą można onieśmielić erotomańską gawędą.

A propos https://bukbuk.pl/2017/02/jerzy-pilch-literatura-bab-chlania/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (203 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Poznam koleżankę na babskie wypady (6 odpowiedzi)

Poznam koleżankę, może młodą mamę gdyż tez jestem 26 letnia mamą. Chętnie wyjdę ja babskie...

Zanim zostanę zjedzona... (99 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

do góry