Widok

Czy Allegro można ufać ? pełna aktywacji konta

Witajcie mam problem, nie mam jeszcze konta bankowego ale w wrześniu już będe miał na pewno.

Tak więc proszę Allegro o wysłanie kodu pełnej aktywacji pocztą, czekam jakieś 2 tygodnie a kodu niema, proszę o duplikat i to samo, adres na 100% jest poprawny, a ja mam ukończone 18 lat.

Jestem zły, ja chcę tylko mieć już pełni aktywowane konto a oni mi takie coś odwalają,od teraz chyba nie mam do nich już zaufania, dalem też kontakt do nich a oni gadkę szmatkę o duplikat który i tak do mnie nie zostanie dostarczony, normalnie czuje się jakbym przeżywał ten sam dzień.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co ma konto bankowe do aktywacji konta na Allegro?

Co do samego listu to musisz się uzbroić w cierpliwość, rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale o ile pamiętam to ja też trochę czekałam na aktywacje konta. Do tego czasu możesz też kupować bez aktywnego konta, lub nawet bez rejestracji - wystarczy kontakt ze sprzedającym, a transakcja i tak jest rejestrowana, więc nie ma mowy o żadnych oszustwach.
Nie denerwuj się. Allegro jest rzetelne, a jeśli chodzi o czas oczekiwania na list z kodem aktywacyjnym to nie musi być wcale wina portalu. Mieszkamy w Polsce, a Poczta Polska robi co chce, pracuje jak chce i rzadko kiedy działa na czas. Cierpliwości!
Zgadzam się... Czekałam na przesyłkę, specjalnie zamówiłam tydzień wcześniej, bo miał być to prezent na Dzień ojca i co? Gó***, że tak powiem brzydko... Spóźnili się, a niby PRIORYTET...
Za to teraz mam pocztę polską głęboko w poszanowaniu i korzystam z UPS :)
Zamówiłam dużą paczkę wczoraj, a dzisiaj już mam ją w domu :)
Można monitorować przesyłkę i przynajmniej nie ma zmartwień, że coś pójdzie nie tak.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na pewno masz bezpieczną skrzynkę pocztową? Mógł ktoś wyciągnąć list albo poczta zgubiła. Ja na Allegro zęby zjadłem i każdemu polecam, choć tanie niestety nie jest.

Inne tematy z forum Inne

Prywatny detektyw - szukam (79 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

jak najszybciej odzyskac dlug od os. prywatnej? (36 odpowiedzi)

lokatorzy mi nie zaplacili za mieszkanie... wszystko jest wynajete legalnie...

Ochrona telefonu (19 odpowiedzi)

Hej, Ostatnio kupiłam pancerne etui na telefon, widziałam też na stronie tej firmy, że mają tzw....

do góry