Widok

Czy Krystek od Iwony Wieczorek istnieje?

ja się zastanawiam czy ten rzekomy "alfons Krystek" istniał naprawdę czy ta internautka Meduza go sobie tylko wymyśliła. Słyszał ktoś o kimś takim? Bo z tego co ja wiem nikt faceta nie zna i nic o nim nie słyszał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
no ciekawe. Mi się coś obiło o uszy o kolesiu,który mógł Iwonę przygarnąć,zamieszkiwać miał okolice bacówki właśnie. Może Iwona jest już zamurowana w łazience ? ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A propos tego czy Krystek istnieje, polecam przeczytać: http://kulisy24.com/nasze-sledztwa/trojmiasto-seksualne-wykorzystywanie-dzieci
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
istnieje, to alfons, i w dodatku informator policyjny (dlatego do tej pory nie siedzi)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy Hrystek od Lidii90 i Krystek W. od Anaid znali się z Absztyfikantem i dlaczego jego znajomość z zaginioną tak pilnie strzeżoną tajemnicą?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry