Widok

Czy SKM pęka w szwach?

Jechałem ostatnio SKM i to, co się tam dzieje, woła o pomstę do nieba. Tłok przeokropny, człowiek na człowieku, ledwo można oddychać. Mam wrażenie, że jeśli tak dalej pójdzie, to będziemy podróżować jak w Indiach na dachu i zwisając z boków wagonów.

Czy tylko ja mam takie odczucia, czy faktycznie sytuacja robi się coraz gorsza? Może ktoś wie, czy planowane są jakieś zmiany, więcej kursów? Bo ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kręgosłup trójmiasta i dalej

A w statystyce jaką zarząd dostaje wychodzi, że i tak ludzie będą jeździć i mogą sobie narzekać na warunki
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

nawet w letnich ciuchach,żeby ich więcej weszło.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo w Indiach jest lato, przez caly rok.

Dlatego jeżdżę Regio

Pusto,wygodnie,czysto i szybko.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak tylko ty masz. Jeżdżę co najmniej dwa razy dziennie. Najczęściej cztery i nie mam takich doświadczeń
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bez przesady. Stojące zawsze znajdziesz w SKM. Zamiast narzekać doceń co masz. Święty spokój jest rzeczą najważniejszą. Czysto, nikt nie próbuje Ciebie okraść, nikt nic nie pali w środku, większość to nasi, jak będzie grubo to nawet miejsce Ci ustąpią. Za granicą nie mają takich luksusów. Pojedź kiedyś na lub z openera w SKM to pogadamy co to tłum w skm :D. Nie wiem czy da się tam umieścić fizycznie więcej osób.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5

Opinia

Ja jeżdżę tylko Polregio i jestem bardzo zadowolony
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Opinia

WKM Wolna Kolej Miejska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Za malo kolejek I nic wiecej.

Jakby tacy przystojniacy jeździli sKM -ką to mogłabym codziennie jeździć w tłoku.
do góry