Widok

Czy istnieje zapotrzebowanie na przedszkole i żłobek w szemudzie?

Witam. Jestem zainteresowana otwarciem przedszkola, żłobka i świetlicy terapeutycznej w Szemudzie. Godziny pracy: 6.30-17.00 . Koszt za przedszkole 250-300 zł / na miesiąc ( w tym: opłata stała, j. angielski, rytmika, teatrzyki) + wyżywienie ok 6zł/za dzień, żłobek: 600-700 zł za miesiąc + wyżywienie we własnym zakresie. Świetlica terapeutyczna
dla dzieci z zaburzeniami. Bardzo proszę o opinie, wszystkich zainteresowanych, czy istnieje zapotrzebowanie w Szemudzie na takie miejsce oraz co sądzicie o ofercie i o cenach ( zamieściłam je orientacyjnie).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dobry pomysł! O ile wiem zapotrzebowanie jest ogromne. Sama mam małe dziecko i za jakieś dwa lata będę potrzebowała miejsca w przedszkolu, ale wiem że ciężko zapisać maluchy do przedszkola które istnieje w Szemudzie, więc myślę że dobrze byłoby aby powstało nowe przedszkole. Jestem za!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam
Jestem mamą dwójki dzieci - jestem za . Cena jest OK, prosze działać , życze powodzenia
Basia
Pomysł jak najbardziej trafiony. W tym roku zapisujemy nasze dziecko do przedszkola więc tym bardziej jesteśmy z mężem za! Myślę, że ceny porównywalne z innymi placówkami. Zapotrzebowanie w naszym Szemudzie na pewno jest i będzie. Czekamy na wieści i o nowym miejscu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
do góry