Widok
Antyspołeczny nie potrzebuję dokształcania. Wiem czego chcę i jak chcę. Ciekawi mnie po prostu ta chęć doświadczania seksu ze straszą kobietą, jak On to sobie wyobraża. To że kobieta będzie czerpać z tego radość to pewne, sama sobie poradzi, grunt, żeby odpowiednie narzędzie się znalazło ;) Podejrzewam, że nie będzie doszukiwała się w sobie samej chęci do zgłębiania umysłu tego dwudziestolatka (choć z pewnością są wyjątki). Gdybym była dwudziestolatkiem wolałabym "obracać" dziewczyny w swoim wieku, z jędrnym ciałem nienaznaczonym ciążami, odchudzaniem itp., dlatego pytam. A że to marzenie-legenda to pewne.
Testowałem metodą prób i błędów, każde miejsca, na które się natknąłem. Efekt moich doświadczeń sprowadził się do tego, co ludzie wybierają instynktownie - bo nie ma nic lepszego niż ciepłe, miękkie, wytrzymałe i Duże łózko:)))
Zwykle najlepszy jest materac, bo skrzypienie jest irytujące... ma się wrażenie, jakby się mysz zamiast kondona naciągnęło:p
Zwykle najlepszy jest materac, bo skrzypienie jest irytujące... ma się wrażenie, jakby się mysz zamiast kondona naciągnęło:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
>To że kobieta będzie czerpać z tego radość to pewne, sama sobie poradzi, grunt, żeby odpowiednie narzędzie się znalazło ;)
Większość ciągle szuka odpowiedniego narzędzia, łudząc się, że to właśnie kwestia narzędzia, a nie odnajdywania radości w sobie.
I może niektórzy faceci mają podobnie?
Większość ciągle szuka odpowiedniego narzędzia, łudząc się, że to właśnie kwestia narzędzia, a nie odnajdywania radości w sobie.
I może niektórzy faceci mają podobnie?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Pewnie najbardziej interesuje was gumowa lala, no więc spieszę z wyjaśnieniami..... jako facet z gustem ;] lala jaka ew. wchodziła by w grę kosztuje tyle że zakup jej nawet nigdy nie był brany przeze mnie pod uwagę nie oznacza to jednak że nie potrafię sobie tego wyobrazić i skonfrontować z żywą wersją ... wszystko jasne ? ;D