Widok
Czy to prawda, że ...
Najświeższe wieści przyniesione przez bociany mówią o tym , że H 33 się nie odbędzie. Karol idzie w kamasze za to, że upierał się na organizację na terenie lęgowym Polskiej głupoty. Ministrowie Ochrony środowiska i MON dogadali się i Karol idzie na szkolenie rezerwy. A zastępców głównego ORGA brak :(
Obyś Trampie nie wykrakał! :( A tak wogóle to jestem mocno zaskoczony tymi problemami organizacyjnymi, bo z tego co słyszałem i widziałem ostatnimi czasy to zainteresowanie Harpem rosło.
"Walka, bowiem jest dziedziną, w której ludzie stojąc wzajemnie przed sobą i mając trudności do pokonania, uczą się nawzajem nawet wówczas, gdy pragną sobie zaszkodzić" prof. Kotarbiński
dziecko wojny napisał(a):
> Obyś Trampie nie wykrakał! :( A tak wogóle to jestem mocno
> zaskoczony tymi problemami organizacyjnymi, bo z tego co
> słyszałem i widziałem ostatnimi czasy to zainteresowanie Harpem
> rosło.
wiesz moze i zainteresowanie roslo ale myske ze jednak moze to byc problemz osoba ktora by sie poswiecila duzo swojego czasu by przeprowadzic i zorganizowac tak duza impreze jaka jest Harpagan:)
> Obyś Trampie nie wykrakał! :( A tak wogóle to jestem mocno
> zaskoczony tymi problemami organizacyjnymi, bo z tego co
> słyszałem i widziałem ostatnimi czasy to zainteresowanie Harpem
> rosło.
wiesz moze i zainteresowanie roslo ale myske ze jednak moze to byc problemz osoba ktora by sie poswiecila duzo swojego czasu by przeprowadzic i zorganizowac tak duza impreze jaka jest Harpagan:)