Widok

Czy to prawda, że ...

Najświeższe wieści przyniesione przez bociany mówią o tym , że H 33 się nie odbędzie. Karol idzie w kamasze za to, że upierał się na organizację na terenie lęgowym Polskiej głupoty. Ministrowie Ochrony środowiska i MON dogadali się i Karol idzie na szkolenie rezerwy. A zastępców głównego ORGA brak :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ty nie strasz uczciwych ludzi... :/
O ile dobrze słyszałem na zakończeniu H-32, to Kolega Karol organizował go po raz ostatni... Miała go zastąpić w tym w przyszłości, czyli już na H-33 również prowadząca tamtą imprezkę miła Pani z zachrypniętym głosem... :-) Podkreślam... mogłem sie przesłyszeć...
Obyś Trampie nie wykrakał! :( A tak wogóle to jestem mocno zaskoczony tymi problemami organizacyjnymi, bo z tego co słyszałem i widziałem ostatnimi czasy to zainteresowanie Harpem rosło.

"Walka, bowiem jest dziedziną, w której ludzie stojąc wzajemnie przed sobą i mając trudności do pokonania, uczą się nawzajem nawet wówczas, gdy pragną sobie zaszkodzić" prof. Kotarbiński
dziecko wojny napisał(a):

> Obyś Trampie nie wykrakał! :( A tak wogóle to jestem mocno
> zaskoczony tymi problemami organizacyjnymi, bo z tego co
> słyszałem i widziałem ostatnimi czasy to zainteresowanie Harpem
> rosło.

wiesz moze i zainteresowanie roslo ale myske ze jednak moze to byc problemz osoba ktora by sie poswiecila duzo swojego czasu by przeprowadzic i zorganizowac tak duza impreze jaka jest Harpagan:)
W weekend rozmawiałem z kimś kto stwierdził z całą odpowiedzialnością, że "Hy" się odbędzie ;)

"Walka, bowiem jest dziedziną, w której ludzie stojąc wzajemnie przed sobą i mając trudności do pokonania, uczą się nawzajem nawet wówczas, gdy pragną sobie zaszkodzić" prof. Kotarbiński
H-33 odbedzie sie i niech nikt nie straszy:] w koncu po co bylyby zbierane oplaty startowe jak mialby sie nie odbyc:>
Spokojnie. H33 na 100 % sie odbędzie.
A całe to zamieszanie podyktowane było wprowadzeniem trochę śmiechu i odciągnięciem od tematu " gdzie ten H33 w końcu będzie?"
A tak swoją drogą to Harpagan tuż, tuż a tu Orgowie milczą i w newsach coś pusto.....
Pamiętacie Harpagan w Drzewinie, oj dawno to było. Też tego nie miało być bo coś w Starogardzie Gdańskim nawaliło, ale udało się :).
rav napisał(a):

> Pamiętacie Harpagan w Drzewinie, oj dawno to było. Też tego nie
> miało być bo coś w Starogardzie Gdańskim nawaliło, ale udało
> się :).

o to byl fajnyharpagan taki partyzancki :) a jak jaskółki niosa harp odbedzie sie na 200% :)
internauta napisał(a):

> harp odbedzie sie na 200% :)

ale gdzie?
Trąbkach Wielkich:D
A jednak sie odbedzie..
I to w Trąbkach Wielkich:D