Widok
Czy to się czuje?
Jestem po trzydziestce. Zaczełam się spotykać z pewnym facetem. On jest wobec mnie w porządku zachowuje się szarmancko.Intuicja
mi podpowiada, że to nie to. Może jeszcze się pospotykać? Czy to nie ma sensu?
Dodam, że podoba mi się pewien inny facet ale on zachowuje się dziwnie, bo okazuje mi zainteresowanie poprzez uśmiechy, spojrzenia, natomiast kiedy jest okazja porozmawiania okazuje duży dystans, a wręcz ignoruje mnie. Może ze mną jest coś nie tak?
mi podpowiada, że to nie to. Może jeszcze się pospotykać? Czy to nie ma sensu?
Dodam, że podoba mi się pewien inny facet ale on zachowuje się dziwnie, bo okazuje mi zainteresowanie poprzez uśmiechy, spojrzenia, natomiast kiedy jest okazja porozmawiania okazuje duży dystans, a wręcz ignoruje mnie. Może ze mną jest coś nie tak?
"Brak chemii do faceta który jest dla mnie b. w porządku, natomiast chemia do faceta który nie traktuje mnie ok."
@anna - chyba wszystko z Tobą w porządku. Ja niestety zawsze tak mam (no może prawie ;-))) ).
Jak nie ma tego "czegoś" to według mnie nie ma się co pchać. Szukaj dalej, może w końcu trafi się taki, że i ta chemia będzie i będzie dla Ciebie dobry ;D
Powodzenia!!!!!
@anna - chyba wszystko z Tobą w porządku. Ja niestety zawsze tak mam (no może prawie ;-))) ).
Jak nie ma tego "czegoś" to według mnie nie ma się co pchać. Szukaj dalej, może w końcu trafi się taki, że i ta chemia będzie i będzie dla Ciebie dobry ;D
Powodzenia!!!!!
@sam - a nie słyszałeś nigdy, że w telewizji kłamią ;-))))
"Ja chcę pracę dać, ale nikt nie chce pracować. Wszystko sam będę musiał robić ;P
I zachowuję się nie dziwnie. Też jestem szarmancki i się uśmiecham i chcę rozmawiać w dodatku ;D"
- a nie przyszło Ci do głowy, ze może masz zbyt wygórowane wymagania? ;D
"Ja chcę pracę dać, ale nikt nie chce pracować. Wszystko sam będę musiał robić ;P
I zachowuję się nie dziwnie. Też jestem szarmancki i się uśmiecham i chcę rozmawiać w dodatku ;D"
- a nie przyszło Ci do głowy, ze może masz zbyt wygórowane wymagania? ;D
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....