Widok

Czy warto postawić na szkołę nr 42 ?

Pytanie jak w temacie - czy warto postawić na tę szkołę. Pytam pod kątem wysłania 6 latka do szkoły, ewentualnie zerówki.

Jako rodzic byłbym zainteresowany wszelkimi informacjami na co zwrócić uwagę, co jest dobrze a co nie do końca, jacy są tam ludzie, jaka dyrekcja, jakie ciało pedagogiczne?

Jak czują się dzieci, jak traktuje się dzieci, czy świetlica jest ok?

Może jakieś opinie na temat ciekawych wychowawców, zajęć itd itp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podnoszę temat.Jestem mamą 5-latki którą chciałabym wysłać do "zerówki"od września przyszłego roku.Może są na forum jakieś mamy których dzieci już chodzą do zerówki-i podzielą się opiniami i wrażeniami jak ich pociechy reagują na szkolę?A może są jakieś mamy których dzieci od września też będę chodzić do tej szkoły i coś już wiedzą w temacie przygotowania dziecka do zerówki?pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prawdę mówiąc to jedyna szkoła z jaką miałam bliższy kontakt. Dziecko które jest pod moją opieką zostało przyjęte z otwartymi rękoma i traktowane jak inne pomimo swojej "ułomności'. Odnoszę wrażenie że przynajmniej nauczyciele klas młodszych(nauczanie początkowe) na czele z panią wicedyrektor to pedagodzy z powołania. My dostaliśmy olbrzymie wsparcie od wszystkich z kim mieliśmy kontakt w tej szkole. Według mnie to szkoła naprawdę godna polecenia!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Szkola czysta,fajna,nauczyciele również.szkoła od lat ma dobrą opinie.Dzieci mają obowiązkowe zajęcia korekcyjne(w innych SP tylko na skierowanie lekarskie) oraz basen-duża zaleta.Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2