Widok

Czy warto wybrać się do trenera personalnego?

Opinie do artykułu: Czy warto wybrać się do trenera personalnego?.

Trenerzy personali stali się popularni na trójmiejskim rynku fitness. Od kiedy ćwiczenia z taką osobą przestały kojarzyć się tylko z gwiazdami show biznesu, nie narzekają oni na brak zajęć. Dlaczego wybieramy ich zamiast ćwiczeń w siłowni czy w salach fitness? Przede wszystkim ze względu na indywidualne podejście.

Trenerzy personalni w Trójmieście

Jeszcze parę lat temu trenerzy personalni kojarzyli się głównie z gwiazdami show biznesu. Taka forma ćwiczeń rozwinęła się ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak potrzebujesz nie tylko spojrzenia treningowego, ale również zdrowotnego oraz planu ćwiczeń pod konkretną dyscyplinę lub uwarunkowania fizyczne to zajrzyj na https://szymonowczarzak.pl/Wsp%C3%B3%C5%82praca+Online. Nie musisz angażować się od razu w spotkania stacjonarne. Wystarczy komunikacja online.
To nie jest wyznacznik

Czy na siłowni korzystacie z trenera. Ja kiedyś uważałam ze jest to zbędne, ale teraz po przebyciu kilki treningów polecamtrening Personalny dla Kobiet Rzeszów . Teraz moje ćwiczenia są o wiele bardziej wydajne.

Jeśli szukacie trenera to warto zejrzeć do http://adammamrot.pl/. Widziałem transformacje ludzi u Adama Mamrota to sztos, był ktoś i powie jak jest w rzeciwestości?

Szczyt tandety

Wyluzuj taki stress moze skonczyc sie wylewem moze wiecej spacerow a mniej silowni

Bo ty dalej jesteś tylko chuda, a ona wytrenowana. Tez troche potrenuj, nie chudnij tylko popraw sylwetkę. Wystarczy miesiąc ćwicząc 6 razy w tygodniu po 30 min.

albo pettingu

A rzeczywistość taka, że ciągle i od zawsze na ręcznym...
"oblędna sąsiadka" - tekst jak z twojego weekendu... do tego z psem, szczyt tandety
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przeczytaj raz jeszcze bo nie zatrybiło
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kumpela otyła od dziecka, trenowala z trenerem osobistym

w ciągu 7-miu miesięcy schudła 16 kg,
najbardziej jestem zdziwiona jak wygląda jej ciało, byłam z nią na basenie,
brzucha prawie nie ma (miała spory), pośladki wypięte, mam wrażenie, że nawet nogi ma jakoś wyrzeźbione,
lekko zazdroszczę
ja zawsze byłam ta chuda, ale ona ma teraz lepsze kształty ( i chudnie dalej).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czy zęby zdrowe to nie, ale jak ćwiczyć to tak. Masz filmiki instruktażowe, krok po kroku pokazane jak dane ćwiczenie robić żeby było prawidłowo. Wystarczy lustro i chęci, chęci, chęci. Kto nie chce to zawsze znajdzie wymówkę.

Mówcie co chcecie - mi ćwiczenia z you tube pomogły. Ubyło parę cm tu i tam, waga też w dół. Są systematyczne ćwiczenia to są rezultaty :)

W ogólnym rozrachunku dla początkujących ma to jakiś sens... Niestety większość trenerów personalnych to trenerzy tylko z nazwy po krótkich kursach. Mam około 13 lat stażu treningowego i jak patrzę jako krzywdzę wyrządzają często trenerzy personalnie swoim podopiecznym do słabo mi się robi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Głupi przykład, ale przecież nawet (prawidłowego i skutecznego) mycia zębów trzeba się nauczyć i wiedzieć jakie pasty wybierać. Jutuby nie powiedzą ci, czy masz zdrowe zęby, czy nie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ha ha swój swojego zawsze zwącha

Pustak kładzie sie obok następnego pustaka. I powstaje dom z pustaków.

jak zyli ? ale pytasz kiedys czy dzis?

kiedyś - powiedzmy 20-30 lat temu - w zarciu nie było tyle chemii, słodycze były od swieta ewent. domowe ciasto ale nie zamiast posiłku, dzieciaki spedzaly pol dnia na powietrzu a nie przed tv, w klasie na 30 dzieciakow było 2-3 otyłych i 1 grubas

dzisiaj - zamiast pełnowartościowego sniadania słodkie platki na mleku (mleko które znamy dziś ma nie wiele już wspólnego z prawdziwym mlekiem ze szklanej butelki z kapslem - kto pil ten wie o czym mowie) albo jakies ciastko, w szkole chipsy, batony sporadycznie jakies jabłko itd., wszędzie syrop fruktozowo-glukozowy, albo pol tablicy mendelejewa z gmo na czele, zero ruchu bo gdzie biegac? po ulicy miedzy samochodami na nowych osiedlach? w klasie co 2 dziecko ma nadwagę itd. a co 4rte jest grube

tylko nie mow mi ze tak nie jest - i nie chodzi tu o trenera, tylko o caloksztalt...... to raczej kwestia swiadomosci i wyboru stylu zycia

a w kwestii trenera - dla kogo? dla osoby która ceni swój czas i ma pieniądze, jeżeli jesteś poczatkujący to unikniesz wielu podstawowych bledow i ewent. kontuzji, osiągasz szybciej cele które sobie założysz, a z drugiej strony bedac już na jakims poziomie możesz pokonać stagnacje i wyrownac swoje slabe strony dotyczące czy to sylwetki czy to mobilności bo trening na siłowni to nie tylko 6pack

wiec nie ma co hertowac - nikt nikogo nie zmusza, to twoje zycie i odciebie tylko zależy co z nim zrobisz i jak..... wiec do roboty a nie przed tv ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trenerzy personalni niewiele pomagają

Najlepiej ćwiczyć samemu a wiedze o treningu czy diecie czerpać z internetu czy różnych książek. Chodzę na pewną siłownie i widzę jak jedynym zajęciem tych pożal się Boże trenerków jest wyrywanie ćwiczących laseczek.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba było chodzić na wf

A nie zwolnienia koleżanka mamy załatwiła. I później taka nieskazona sportem nie wie co to skłon i rozgrzewka...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taki jeden dowiedział się w wieku lat 44 że nie umie pływać.

A trenował pływanie przez 10 lat. Trener personalny tak powiedział.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry