Widok

Czy warto wybrać się do trenera personalnego?

Opinie do artykułu: Czy warto wybrać się do trenera personalnego?.

Trenerzy personali stali się popularni na trójmiejskim rynku fitness. Od kiedy ćwiczenia z taką osobą przestały kojarzyć się tylko z gwiazdami show biznesu, nie narzekają oni na brak zajęć. Dlaczego wybieramy ich zamiast ćwiczeń w siłowni czy w salach fitness? Przede wszystkim ze względu na indywidualne podejście.

Trenerzy personalni w Trójmieście

Jeszcze parę lat temu trenerzy personalni kojarzyli się głównie z gwiazdami show biznesu. Taka forma ćwiczeń rozwinęła się ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

odpalam you tube i...

Wybieram sobie filmik z kim chce i ćwiczę kiedy chcę, ile chcę i co chcę. Za darmo, bez wychodzenia z domu. I skutecznie :) Wystarczy systematycznie, 6 razy w tygodniu po 40 min. Efekty zaskoczyły mnie już po miesiącu. Mobilizacja na dalsze pocenie się :)
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 8

sami fachowcy...

Teraz wszyscy nagle są trenerami personalnymi...wystarczy trochę przypakować na siłce i już nazywają się trnerami personalnymi....
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 2

Warto

Pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 31

Teraz wszyscy przygotowują się do jakiś zawodów, trenują, notują robią zdjęcia i na fejsa

A posiadanie personalnego trenera zwiększa fejsbukowy status. Jak ktoś ma zdrową głowę, to nie potrzebuje całej tej otoczki tylko cieszy się tym co robi.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

Płacenie tylko za to

aby ktoś nas motywował i pokazal to co youtube pokazuje od lat to jest szczyt lenistwa.
Trener personalny za odpowiednia oplata bedzie CIe pilnowal, pokaze co i jak ale w koncu sam musisz to polubic jak nie to zaden trener i zadna kasa nie pomoze .
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak,ale koniecznie musi to być naj trenerka AnnA. Musi to byś osoba,która na wszystkim się zna. Polecam goronco.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14

Masakra

Godzina z trenerem personalnym w Witawie kosztuje 80 zł. Jak to się pomnoży przez 8 i do tego doda koszt karnetu na miesiąc, to się zastanawiam kogo na to stać.:(
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jak jesteś za biedna to do lasu biegać a nie płakać, że drogo
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 21

Trenerzy personalni, coache itp. to dla tych co nie mysla samodzielnie i maja nadmiar kasy.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 4

Chodzę do Jatomi i obserwuję tam trenerów jak golą naiwnych nowych członków ze sporą nadwagą. Lepszych ściemniaczy ciężko znaleźć.
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 2

panie

100 PLN / h lub trening a trener siedzi na facebooku ?!
Niejednego takiego widziałęm. Karolinka wiesz o kim mowa :) Jaki jest sens zażynać klienta już pierwsego dnia? I zniechęcić do trenowania. Od razu "grubaska" wrzucamy na głęboką wodę, niech się napoci... złożone świcenia na piłce, których często skoordynowani ludzie nie zrobią, niemiłosierne wskakiwanie na box'a dla kogoś z BMI > 40....
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

typowo cebulowe podejscie....

....jak mam zgage to wezme tabletki ktore reklamuja, jak mi cos puka w aucie to sam naprawie najlepiej na uzywanych czesciach a jak w ramach noworocznych postanowien pojde na silownie to wystarczy filmik z yt...... tylko efekt takich dzialan jest zawsze taki sam.... zgada nie przechodzi, w aucie jak stukalo tak nadal stuka, a zamiast 6packa jest nadal bojler...... ale co tam, wszystko umiem i wiem lepiej a inni sie nie znaja..... to powodzenia ;-)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 26

Taaa

Moja zona bardzo mocno sie starala o dobra figure w koncu pojawil sie personalny trener i tak ostro trenowali ze teraz jestesmy po rozwodzie. A ja wole spacery i bieganie po sopockim lesie bez personalnego trenera ale za to z obledna sasiadka i jej psem
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 1

na trenera ich stać

A na sesję psychoterapii w tej samej cenie nie. Beznadzieja.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byliście siebie warci widzę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

to jest

ich psychoterapia. tez wole ruch niz pranie mózgu na kozetce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

kurde

a nie łatwiej i taniej jest sobie kupić matę, ciężarki czy ławeczkę i w domu samemu sobie potrenować? Ja tak robię i nie tracę pieniędzy na siłki, trenerów i czasu dojazdu. Mata 30 zł, ciężarki 100 zł, ławka od 120 złotych. I z czasem sobie można ciężarki dodatkowe dokupić. We wszystko można się zaopatrzyć np. w decathlonie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Moja żona

Rasputia też miała personalnego trenera...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry