Widok

Czy zdążę???

Jeżeli przyjadę do bazy rano 27.10. około 05:30 zdążę załatwić wszystko co trzeba aby móc wystartować o 06:30????
(Wpisowe zapłacone i jestem na liści starowej)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dasz radę! nawet jakbys sie na start spoznila, to zawsze mozesz wystartowac z opoznieniem. wazne aby docierac do pk przed godzina ich zamkniecia.
Mic napisał(a):

>. wazne aby docierac do pk przed
> godzina ich zamkniecia.

Z tym ze na TR wszystkie PK są otwarte przez cały czas

----
"Time is nature's way of keeping everything from happening at once"
{Woody Allen}
OK! Dzięki.
No chyba, że zaśpię..... i nie zdążę nawet na metę. Pozdrawiam!
Raz popełniłem ten błąd, że jechałem na noc pociągiem, żeby zdążyć na rano na start. Po 100km właściwie nie żyłem. Najlepiej jednak przyjechać dzień wcześniej i się przespać na miejscu. Jest wtedy czas na spokojne zapisanie się, przygotowanie roweru do startu, pogadanie ze znajmomymi, podpatrzenie i zastosowanie 'patentów'. Jeżeli możesz, to naprawdę przyjedź w piątek. Spokojnie można nawet na 22:00, bo wcześniej i tak się nie zapiszesz, a przed wyjściem pieszych nawet nie znajdziesz miejsca na sali.
Do Kobylnicy jadę około 1,5 godziny - autem.
Nie wiem co lepsze - wstać b. wczesnie rano (raczej w nocy) - czy spać na sali w bazie. Zobaczymy. POzdrowionka.
Są dwie szkoly - np Darecki wstaje po północy i dojeżdza. Ja nawet jak dojazd zajmował poniżej godziny to wybierałem nocleg. Do czasu przejazdu musisz dodać:
- załadunek roweru
- rozładunek
- przygotowanie roweru do jazdy
- jakąś rezerwę czasową.
- czas na rejestrację

to wszystko możesz zrobić na luzie wieczorem, ale można oczywiście wstać odpowiednio wcześnie.