Widok
Czym się kierować przy wyborze mebli na zamówienie do kuchni
Zacząłem się rozglądać na lokalnym rynku za wykonawcami dobrych mebli do kuchni ale takich które by pasowały do wszystkich moich potrzeb. Chciałbym też by były wszystkie urządzenia AGD by już nic samodzielnie nie dorabiać. Trochę byłem zaskoczony że cena takiego zestawu zaczyna się dopiero od 5.000 Czy ktoś z was zamawiał już meble i jakie macie doświadczenia z rozmów na temat zamówienia takich dopasowanych mebli. Jakie dokładnie detale spowodowały że dany mebel jest najlepszy, a czego koniecznie unikać? Puki co rozmawiałem z tą firmą http://martommeblenazamowienie.blogspot.com/
Jakie jeszcze firmy, proponujecie i jakie wartości spowodowały że właśnie ta firma cię zainteresowała
Jakie jeszcze firmy, proponujecie i jakie wartości spowodowały że właśnie ta firma cię zainteresowała
Ja robiłem kuchnie na wymiar w Ikei, tanio nie jest ale i tak taniej jak od stolarza. Jeżeli nie masz żadnych udziwnień typu skosy itp. to mogę polecić jakość w stosunku do ceny. Ja wziąłem kuchnię ze sprzętem poza lodówką bo dają 5 lat gwarancji na sprzęt. Jedyne z czego nie jestem zadowolony to cena montażu z dowozem bo policzyli sobie jak nic 20% wartości. Teraz jest jeszcze ta promocja chyba że zwracają 10% na kartę którą można wykorzystać na zakupy reszty wyposażenia. Mi to akurat przypasowało.
Na giełdzie w pruszczu znajdziesz najtaniej, ale też loteria z jakością. Musisz wiedzieć dokładnie czego chcesz, mieć naszkicowany projekt. Jak ja szukałsm swoich mebli zrobiłam taki projekt do wszystkich salonów meblowych jakich adresy znalazłam na trojmiescie. Ceny były od 10 do 25 tys za to samo (duża kuchnia na wysoki połysk)