Widok

DDR na Morenę - prośba o info

Rowery Temat dostępny też na forum:
Na Morenę prowadzą 3 podobne DDR czyli przy ulicy Nowolipie, Jaśkowa i Rakoczego.
Mam problem z podjazdem przy Rakoczego.
Przy stacji kolejki projektant wymyślił żeby rowerzyści podjeżdżający nie jechali DDR tylko chodnikiem a ścieżka jest tam dedykowana tylko dla zjeżdżających. Pas rowerowy jest tam tak samo szeroki jak dwu kierunkowy DDR przy Jaśkowej po której najczęściej jeżdżę. Ponieważ jazda chodnikiem wśród pieszych obok szerokiej DDR jest dla mnie irracjonalna więc wjeżdżam ścieżką.
Nie pisałbym na ten temat gdyby dzisiaj gościu zjeżdżający nie pokrzykiwał do mnie że mam jechać chodnikiem.

Ludzie czujecie ten klimat rowerzysta zgania że ścieżki rowerowej innego rowerzystę na chodnik.

Czy jakiś znawca tematu może mi racjonalnie wytłumaczyć dlaczego mam tam jeździć chodnikiem. Swoją drogą szkoda że na tym forum lub na jakimś innym nie udziela się oficer rowerowy bo zapewne on bez problemu by mi wytłumaczył o co tu chodzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
oho, kolejnego durnia boli brak racji :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Aradash jesteś mistrzem.
Żal patrzeć jak się marnujesz.
Jest pewna znana komisja, gdzie bardzo byś się przydał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Info dla zekker
Nowe bloki są budowane przy skrzyżowaniu z Potokową. 300 m od przystanku kolejki, autobusu i tramwaju. Ruch pieszych zdecydowanie się zwiększy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aradash, szacun za szczerość.
Czyli masz potworną radochę z wytykania i poniżania ludzi.
Nie jestem specem od tych spraw ale dla mnie takie zachowanie określa się jako socjopatyczne.

Zapewne jesteś też dwulicowy bo zakładam że inwektywy rozdajesz tylko w necie. W przeciwnym razie szybko byś się tego oduczył.
Ale musisz uważać bo kiedyś się zapomnisz i będą problemy.

Napisałeś słowo "przepraszam" i uważasz że wszystko jest załatwione. To bardzo wygodne tylko czy faktycznie tak jest.

Są osoby z którymi nie należy dyskutować albowiem najpierw sprowadzą rozmówcę do swojego poziomu a następnie pokonają doświadczeniem.
Dlatego też nie będę dłużej z Tobą dyskutował.

Powodzenia życzę

Pozostałe osoby w tym temacie żegnam i dziękuje za uzyskane informacje. To czego chciałem się dowiedzieć już wiem. Biorę poprawkę i nie będę wjeżdżał pod prąd.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widzisz, w życiu znajomych wybieram sobie sam, tutaj nie mam niestety wyboru kto mi odpisuje na posty ;) Cieszy mnie niezmiernie, że już nie będziesz do mnie pisał, rzeczywiście mógłbym się zarazić urojeniami i brakiem jakiejkolwiek logiki i spójności wypowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Skrzyżowanie z Potokową jest poniżej przystanku, więc ruch na górce się nie zwiększy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałem kiedyś młynek do kawy z DDR.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Morena

Słoneczna Morena - opinie i oceny (116 odpowiedzi)

Słoneczna Morena to osiedle, które powstanie na terenach dawnej Piekarni Piecki. Zabudowa...

do góry