Widok

DELPHI....KOKOSZKI...

Kokoszki Temat dostępny też na forum:
Ktos pracowal w tej firmie? Chcialabym dowiedziec sie czy tam jest w porzadku....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21
Hej.
Moze ktos podpowiedziec,czy cos sie na lepsze w tej firmie zmienilo??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Płacą słabo, cisną na nadgodziny (nawet tych co nie mają żadnych bonusów za to w postaci 100% albo 50%), jak się nie zgodzisz to potem masz tyranie przez przełożonych. Miałem nawet zaszczyt pracować w święto (3 króli) bo "trzeba przyjść". Regularnie co pół roku dowalą ci coś jeszcze do roboty a płacą tyle samo zawsze. Jedynym plusem tej firmy jest to, że można poznać dużo fajnych ludzi. Cała reszta to dno. Banda z patałachów na czele z Alicją robią wszystko żeby tylko wyssać jak najwięcej z pracowników jak najmniejszym kosztem. Moim największym pójściem naprzód w tej firmie było odejście z niej.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ludka - wszystko świetnie, ale mobing pisze się przez 2 'b'. Można też użyć terminu znęcanie się psychiczne nad pracownikami zamiast używać anglicyzmów, ale co kto woli...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
pewnie do d*py
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na osiedlu Kokoszki, firma pośrednicząca w zatrudnianiu regularnie rozkleja ogłoszenia z ofertą pracy w tym właśnie miejscu. Tak duże zapotrzebowanie na nowych pracowników, co kilka tygodni (!) nie wróży nic dobrego. Polecam ostrożność.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzisiaj my a jutro ty możesz zostać oszukany. Uczciwi ludzie powinni sobie pomagać.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiscie ze jest praca na akord NORMA MUSI BYC szczegolnie jak jest ktos szkolony to stare pracownice co chwile pytaja ''ile mamy,ile nam brakuje''sie siedzi na danym stanowisku jakies 10-15 minut i zamiast pomoc ,doradzic to jest sie krytykowanym.....

Na temat brygadzistek i ich VIPEK tzw ,oraz atmosferze jaka tam panuje nie bede sie wypowiadac bo naprawde szkoda mojego czasu.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobrze wam tak,napewno nie pomogę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
witam
dawno temu robiłem dla tej amerykańskiej firmy i było bardzo dobrze
tak z 3-4 lata temu zrobili oszczędnosci i zlecili zatrudnianie zewnetrznym firmom,wiem to z autopsji,moja znajoma tam pracowała
firma która zleca wam zatrudnienie zarabia na was 30-50%,wiec nic dziwnego że cisną na efekty i robią czeste zmiany pracowników
co moge doradzić-zmienncie rząd lub przestancie tam pracować,niestety wiekszość dojerzdża z terenów objetych zwiekszonym bezrobociem,żukowo,kartuzy itp
ewidentny wyzysk pracowników,nic dodać nic ująć
ja najchętniej nie kupował bym wogóle produktów delphi tylko z takiego wzgędu że nie szanuja moich rodaków i zgadzają się na ich wyzysk przez zewnetrzne firmy
od 4 lat nie robi im żadnych prac,pewnie to nic nieda,ale moze kiedyś............ktoś doceni moja pracę
pozdrawiam http://www.automatykabramy.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
tyraj za niewolnika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
niech żyje obóz i wazelina brygadzistek
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prośba o pomoc

Poszukuję pani Małgorzaty , która krótko pracowała w naszej firmie pod koniec ub. roku. Z wyglądu zażywna 60-latka o latynoskim typie urody pochodząca podobno z Radomia. Chodzi o długi o dużej wartości. Będę wdzięczna za wskazanie miejsca jej pobytu. Deklaruję również współpracę z innymi osobami ewentualnie przez nią oszukanymi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba raczej Post SMT. Na SMT nie trafiają nowo przyjęci pracownicy.
witam. w adecoo płacone są 50 i setki. wypłata to 1700brutto. ktos obliczal ile dokladnie oni wyliczaja za soboty, ile wychodzi dniowka?
Wybacz ale mylisz się. Pracowałam tam i nie ma że jeśli chcesz to idziesz na nadgodziny. Wpisują cię na listę a potem pytają czy się zjawisz. Jeśli nie będą tak długo cię męczyć aż w końcu przyjdziesz. Tak samo jest z pracą szybko szybko. Nie wolno odpoczywać chyba że na przerwie bo trzeba cały czas pracować jak ktoś rozmawia to krzywo na to patrzą nie które brygadzistki uważają się za bóg wie co
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy jesteś świadoma Anno tego że kierujesz wyzwiska i obelgi pod konkretnym adresem i te osoby mogą zrobić z tego użytek - zastanów się nad tym - tak na marginesie brygadzistka musi być wymagająca od niej się wymaga więc i ona wymaga , a jak się komuś czyjaś twarz nie podoba to nie musi patrzeć na nią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a spróbuj się odezwac to brama otwarta, procz wyzysku nic tam nie ma
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Komentatorzy,dlaczego nie piszecie o konkretach? prawda jest taka, ze zatrudniają pracownika przez agencje pracy np. ADECCO na poł roku i nie przedluzaja zatrudnienia (dlatego jest duza rotacja ), dodatkowo zwalniają pracowników, którzy według zakładu zarabiają za dużo. Warunki socjalne i bhp zerowe, praca na stojąco w temperaturze +32 st.C ,zdarzają się zaslabniecia. Praca w tej firmie jest odzwierciedleniem polskiej gospodarki: gdzie związki zawodowe? gdzie Inspekcja Pracy? Dlaczego Urzad Pracy nie ma nic do powiedzenia w tej sprawie? gdzie Gazeta Prawna? gdzie dziennikarze szukający sensacji?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie jest ,nie wrto
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie polecam bo nerwowo mozna sie wykonczyc
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (60 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

Wypożyczalnia samochodów-wasze doświadczenia z takiej pracy? (10 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Czy ktoś z was pracował w wypożyczalni samochodów i może podzielić się...

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

do góry