Widok

DELPHI....KOKOSZKI...

Kokoszki Temat dostępny też na forum:
Ktos pracowal w tej firmie? Chcialabym dowiedziec sie czy tam jest w porzadku....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21
nie jezdzi szkoda chcialem dostac sie do francji a wogule to ma ten transport morze ma ktos kontakt do niego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
,to wspaniała firma ,nigdy nie okłamuje,zawsze zatrudnia na umowę bezterminową, nie wysyłają na urlop gdy jest przestój,no normalnie cud, a jakie zarobki, kultura socjal, przerwy w pracy dbałość o BHP TYLKO szkoda że nie w POLSCE w innych krajach to tak
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie. 6.75 o których piszesz to w manpower, a 8,50 to dla uczących się, ale w CRS. Uczący się w Manpower dostają 7,70
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jestem w miarę zadowolony. Praca nie jest ciężka. Mam w porządku brygadzistkę. Fakt że jestem w dosyć specyficznym miejscu, więc nie mam też oglądu na to jak inni robią. Debilny system zmianowy. Zmiany co tydzień. Gdyby były np. co miesiąc to dałoby radę się przyzwyczaić. Jedyne co mnie boli to pensja. Pracuję u pośrednika na rzecz jeszcze jednego pośrednika. Podejrzewam, że firma za moją pracę płaci tyle ile by mnie zadowoliło póki co. Zamiast odpowiadać na ogłoszenia manpower radzę skontaktować się bezpośrednio z CRS, albo z Adecco czy WorkService. Te dwa ostatnie oferują umowę o pracę, podobno nikt z CRS nie przeszedł nigdy do Delphi bezpośrednio.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie...
mam pytanko czy przewoznik z pod przasnysza nadal jezdzi dla delphi o odp. magazyn prosze nazywal sie kesmer tak jakos
Witam

Obecnie jestem pracownikiem działu SMT.
90% nowo przyjętych pracowników trafia na ten dział więc troszkę mogę się wypowiedzieć. Atmosfera, kontakty pomiędzy ludźmi dość dziwne.
Jest kilka pseudo brygadzistek które próbują kierować tym działem bez umiejętności wykształcenia jak i wiedzy merytorycznej.
..
Pozdrawiam Ania
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Linia malowania

odradzam pracy na linii malowania, Irena(dziw...) i Basia doprowadzą was do choroby psychicznej. Cyrk na kółkach za marne grosze, nie dajcie robić z siebie murzynów. W ciągu ostatniego miesiąca stamtąd samowolnie odeszło ponad 20 osób, o czymś to świadczy.

NIK powinien tam zajrzeć
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to co tu piszesz to jest jedno wielkie kłamstwo ja pracowałam w Delphi i jeśli już to pytają się czy możesz przyjść w sobotę do pracy na temat nadgodzin też się pytają jak nie możesz to trudno zostaje ten co chce sobie dorobić do wypłaty
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 17
Ja pracując tam mialam dobrze. Zależy od linii na jaką się trafi i od brygadzistki. Jak się ktoś da traktować jak śmiecia to tak się będzie traktowanym proste :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
Dokładnie. 6.75 (!) dla tych zwykłych...a dla studentów 8.50 Przy okazji atmosfera pracy taka że traktują Cię jak smiecia bo brygadzistki mają kompleksy i próbują się dowartościować gnojąc podwładnych.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rekrutacje prowadzi

Work Service, umowa o pracę tymczasową
Adecco, to samo

Manpower, umowa zlecenie po okresie 3 miesięcy przechodzi się do CRS z siedzibą w Gliwicach, co daje umowe zlecenie na rok, i większą stawkę dla osób uczących się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pośredników nie ominiesz. Ludzie tam przez agencje robią po 3 lata i dalej starają się o zatrudnienie przez Delphi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do DELPHI prowadzi stałą rekrutację też Agencja Pracy WORK SERVICE we Wrzeszczu koło Randstad vis-a-vis przyst. tramwajowego "Miszewskiego". Ich ogłoszenia pojawiają się prawie codziennie i mnóstwo osób tam przychodzi. Byłem tam niedawno na rozmowie na inne stanowisko (nie produkcyjne) i przez ok. 30 min. przeżyłem istny 'młyn'. Powinnni zamontować drzwi kołowe (działające jak kołowrotek, bęben itp.), nie zwykłe - taniej by na tym wyszli ;-).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam a wiesz może coś na temat pracy w same weekendy w tej firmie?Bo też często są takie ogłoszenia,że tylko na weekendy.Ile można wyciągnąć i Gdzie trzeba się udać,żeby ominąć pośredników.Proszę o odp n e-mail mikki.0@wp.pl lub na forum.
Pozdrawiam.
na trojmiescie prawie codzinnie pojawiaja sie ogłoszenia tam
agencja manpower przyjmuje wpisz w wyszukiwarce pracownik produkcji kokoszki i to sa same te ogłoszenia do delphi
czy ktoś wie gdzie można wysłać cv, aby dostać się tam do pracy?
Praca spoko,trzeba po prostu umieć podejść do niej w odpowiedni sposób,narzekają tylko ci którzy myśleli że na wakacje przyjechali a nie do pracy.Pozdrawiam wszystkich z Delphi Gdańsk.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 26

Inne tematy z forum Praca

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

Wypożyczalnia samochodów-wasze doświadczenia z takiej pracy? (10 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Czy ktoś z was pracował w wypożyczalni samochodów i może podzielić się...

do góry