Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
7 sierpnia 2010 wesele wątek zamknięty DJ Alexx razem ze swoim kolegą poprowadzili naszą impreze weselną. Wyszło...
~Agata i Marcin
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2013

Dj na poprawiny !!! Agencja muzyczna Dj-Brylant Polecam!! 2013 wątek zamknięty Grał u nas na poprawinach , grał na 18-stce mojego kuzyyna, to super chłopak...
~Sebastian Pawłowski
1

dodano: 31 marca 2013

Najlepszy Dj na twoją imprezę!! wątek zamknięty DJ ALEXX grał na naszym weselu w 2007, a w 2012 ponownie go zaprosiliśmy do...
~Joanna
-

dodano: 23 marca 2013

DJ ALEXX is THE BEST !!! wątek zamknięty Wraz z narzeczonym jako oprawę muzyczną na nasze wesele wynajeliśmy DJ...
~Agnieszka i Łukasz
-

dodano: 22 marca 2013

Najlepszy Dj, super impreza do białego rana. wątek zamknięty Gorąco polecam Dj Alexx, nasze wesele z jego udziałem był niezapomnianą...
~Monia i Dave
1

dodano: 7 marca 2013

polecam na wszystkie imprezy wątek zamknięty DJ Alexx jest bardzo kontaktową, sympatyczna osobą. Każda organizowana przez...
~Anna Puchalska Kozi Gród
-

dodano: 15 marca 2013

organizacja wesela wątek zamknięty Art-Vip zajęła się kompleksową organizacją naszego wesela, wszystko zostało...
~Joanna
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 24 września 2009

Profesjonalna obsługa imprez integracyjnych wątek zamknięty Miałam okazję współpracować z firmą Art Vip przy organizacji firmowej...
~Ewa Kąkol
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 18 lutego 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
11

8

wątków

do góry