Widok
DJ Tragedia
Powiem tak, Klub Moze i ładny. Wystrój i w ogóle . Ale ten DJ, zwłaszcza na dole, to jest masakra. Zero profesjonalizmu. Każde przejście jest z koniami lub co gorsze, "pauza" "play", do tego powtarza kawałki co jakiś czas. No tak by nie powinno. Generalnie jak się bawic to u góry, bo na dole z tym djem to tylko se uszy mozna posuc od braku techniki.
Moja ocena
Copacabana
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 4
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
3.5
* maksymalna ocena 6
Proponuję poprawić post lub nie wygłaszać nieprawdziwych opini .
Napisał Pan : data skorzystania z usługi 23 maj .
Tego dnia w klubie odbywała sie impreza I love Ibiza z Live actem na saksofonie z muzyką house . Występujący tego dnia profesjonalny DJ i saksofonista na 100% nie popełnili jak Pan to koreślił "konia" Myślę że potwierdzi to wiekszość uczestników tej specjalnej imprezy .
Na górnej sali , akurat tego wieczoru nie było żadnego DJa .
Więc albo Pana opinia jest nie prawdziwa i miała zaszkodzić wizerunkowi klubu , lub pomylił się Pan w datach . Prosimy o sprostowanie i zapraszamy ponownie w nasze gościnne progi .
Napisał Pan : data skorzystania z usługi 23 maj .
Tego dnia w klubie odbywała sie impreza I love Ibiza z Live actem na saksofonie z muzyką house . Występujący tego dnia profesjonalny DJ i saksofonista na 100% nie popełnili jak Pan to koreślił "konia" Myślę że potwierdzi to wiekszość uczestników tej specjalnej imprezy .
Na górnej sali , akurat tego wieczoru nie było żadnego DJa .
Więc albo Pana opinia jest nie prawdziwa i miała zaszkodzić wizerunkowi klubu , lub pomylił się Pan w datach . Prosimy o sprostowanie i zapraszamy ponownie w nasze gościnne progi .