Widok

DJ na wesele - kogo polecacie???

Witam, planujemy Ślub na poczatek wrzesnia 2011 roku, zaczelismy juz poszukiwania odpowiednich firm, czekam na wasze oceny, zalezy nam zeby muzyka byla na wysokim poziomie, ale zeby mogli sie przy niej bawic i starsi i młodsi goscie. No i liczy sie tez dla nas to zeby umial dobrze poprowadzic cala impreze, choc nie chcemy robic zadnych konkursow dla gosci. Pozdrawiam i z gory dziekuje za rady!! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mojej siostry był Adam Gorlikowski i też go mamy na naszym ślubie w przyszłym roku. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
jak DJ to tylko Robert Jakubek :)

Nie ma tandetnych standardowych konkursów i wszystkich poderwie do zabawy.. Przynajmniej u mnie tak było. Nawet babcie szalały ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
a my mamy Andrzeja Sikorskiego z Stg, facet gral u kilku naszych znajomych i jak ogladalismy filmy z wesel to zabawa byla swietna..tak jak ktos napisal..nawet babcie sie bawily:-)
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam DJ Zibi - byłam na weselu koleżanki. Świetna muzyka, przeboje począwszy od lat 60-tych, ekstra prowadzenie, wszyscy bawili się do upadłego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
DJ LIMAHL jest moim zdaniem bardzo dobry. Nie wiem tylko czy będzie miał wolny termin bo jest dosyć popularny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja również polecam Dj Limahla, miałam go na swoim weselu i byłam bardzo zadowolona. Byłam również na weselu u koleżanki, gdzie grał Dj Jakubek i też jak najbardziej polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
DJ Kamilos - grał u nas w Redzie i byliśmy zadowoleni. Dobre zabawy i konkursy, muzyka dla każdego.
Podaj maila - odezwę się.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pan Krzysztof Kleszczyński!
Zdecydowanie polecam:)
Jest o nim cały wątek na forum.... warto przejrzeć!
Prowadził u mnie wesele i uważam, że super się sprawdził!
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
tylko pan Sławek Stachowiak szczerze polecam
Szczerze odradzam , ci panowie nigdy nie byli DJ-ejami , bo do dziś nie maja pojęcia o graniu .
Mogą być średnim dodatkiem do zawodowych DJ-ejów jako pajace , czy techniczni od zabaw , czy konkursów na weselu - nic poza tym.
Lista tych panów u admina i polecąjacych nad wyraz gorąco pań.
DJ-ów na wesele radzę poszukać w niektórych ,renomowanych klubach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Serdeczeni polecam DJ JEGOMOSC Z BOLESLAWCA. Dojezdza wszedzie chyba- my robilismy wesele 150 km od Boleslawca. Potrafi pogodzic wszelkie gusta muzyczne gosci.
Po wesele zarowno starsze ciocie jak i mlodzi mowili, ze ich nogi od tanczenia bola, wiec to oznacza ze byla dobra zabawa usmiech.gif
POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry