Widok
DO KIEROWNICTWA BOMI
Mieszkam blisko Centrum Krewetka zawsze robiłam tam zakupy
od jakiegos czas obserwuje ten sklep bo cos jest nie tak
Uwazałam ten sklep za bardzo dobre delikatesy
ale to sie zmieniło nie ten towar nie ta sama obsługa co kiedys
wiadc wyraznie brak personelu
moze to wina kierownictwa tak sadze
Poniewaz ostatnio byłam swiadkiem ze kierownik nie grzecznie odzywał sie do klienta który przyszedl z reklamacja towaru zakupionego po terminie zauwazyłam ze swoja złość wyładował na personelu odzywajac sie bardzo nie grzecznie
Pomyślałam wtedy ze chyba własnie dlatego tak mało obsługi jest w tym sklepie i dlatego tak często zmienia sie tam personel i kierownictwo szkoda
Kiedys były to bardzo dobre Delikatesy towar inny lepszy jak i personelu miłegoi mi osobiscie brakuje
Ciekawa jestem czy ktos z kierownictwa Bomi widzi ten problem ze coraz wiec klientów odchodzi od BOMI
od jakiegos czas obserwuje ten sklep bo cos jest nie tak
Uwazałam ten sklep za bardzo dobre delikatesy
ale to sie zmieniło nie ten towar nie ta sama obsługa co kiedys
wiadc wyraznie brak personelu
moze to wina kierownictwa tak sadze
Poniewaz ostatnio byłam swiadkiem ze kierownik nie grzecznie odzywał sie do klienta który przyszedl z reklamacja towaru zakupionego po terminie zauwazyłam ze swoja złość wyładował na personelu odzywajac sie bardzo nie grzecznie
Pomyślałam wtedy ze chyba własnie dlatego tak mało obsługi jest w tym sklepie i dlatego tak często zmienia sie tam personel i kierownictwo szkoda
Kiedys były to bardzo dobre Delikatesy towar inny lepszy jak i personelu miłegoi mi osobiscie brakuje
Ciekawa jestem czy ktos z kierownictwa Bomi widzi ten problem ze coraz wiec klientów odchodzi od BOMI
Witam pracuję w innym Bomi i mam wrażenie że kierownicy bomi przechodzą specjalne szkolenia jak być wrednym dla personelu. Wiecznie są wściekli na wszystko, dobre słowo dla personelu???? hm dobre sobie.Bywa że pracujemy w 5 na całym sklepie 3 na tradycji i 2 na kasach i jakim cudem ma nie być kolejek ??? a gdzie wykładanie towaru, zrobienie cen, sprawdzanie dat , i sprzątanie sklepu ??????? a jeszcze przyjedzie Pan kierownik regionalny i stwierdzi że personelu jest wsam raz tylko za wolno pracuje :( I ciągle musimy być uśmiechnięte zadowolone kłaniać się w pas bo inaczej klient jest niezadowolony a PAN TAJEMNICZY klient obsmaruje jak się patrzy. A żeby lepiej zmotywować personel ucina mu się wypłatę Ludzie my pracujemy za 1100 zł. przecież nie jeden z was tyle zostawia podczas jednorazowych zakupów a my musimy z tego wyżyc przez caly mieciąc.Wiem wiem jak się nie podoba........
Przepraszam ale nie rozumiem dlaczego kobiety które pracują w ,,sieciówkach''są tymi ,,gorszymi '' dlaczego nie zasługują na szacunek??? my naprawdę ciężko pracujemy ten cały towar który jest na sklepie wykładają kobiety to nie jest tylko czekolada ważąca 100g ale 6-paki napoi proszki ważące po 6 kg worki ziemniaków po 25 kg, i dajemy radę a przy tym jesteśmy w większości miłe uśmiechnięte chociarz padamy na nos. Jesteśmy odpowiedzialne za kasę jak brakuje w kasetce to dokładamy z własnego portfela i w tym momencie możemy być złe smutne. To jest nasza praca i ją szanujemy i dlaczego taki pan Halewicz ma prawo nas obrażać ????? kim człowieku jesteś aby nas mieszać z błotem ????