Widok
DO PANI KAPITAN EWELINY jELINSKIEJ
Po ostanich wypowiedziach jakie zostaly wypowiedzioane na forum, bardzo mnie interesuje dlaczego ma "pani kapitan" Hool's Girls opinie za przeproszeniem "Q*** i PROSTACZKI" moze "pani kapitan" nam wytlumaczy w czym jest problem i czy sa to tylko pomowienia!!!!!!!!!!!!! Nie tylko na forum ma "pani kapitan" taka opinie ale rowniez na MIESCIE chodza plotki o Tobie Ewelinko!!! z poważaniem: ten ktory ostatnio "byl z Toba" albo w Tobie, jak kto woli.... Wysmail Cie za plecami, no coz Q*** nikomu nie jest na reke...szczegolnie ze wiekszosc dba o swoja opinie a o Tobie tego powiedziec nie mozna!!!!!!!!!!!!!!!
Z serdecznymi pozdrowieniami BIG F*****
Z serdecznymi pozdrowieniami BIG F*****
Drogie rugbystki mam nadzieje że wogóle sie nie przejmujecie wypowiedziami "bezdusznego zwierzęcia".Ja WIEM że jesteście wspaniałymi dziewczynami,które SĄ kobiece i mądre.Nie zmieniajcie nic w sobie!A co do ciebie zwierzątko to chyba masz wade wzroku mówiąc że rugbystki są babochłopami i jeszcze coś...popatrz najpierw na siebie a potem krytykuj innych.Mam wielką ochote nabluzgać na ciebie....ale w przeciwieństwie do ciebie posiadam takie coś jak KULTURA.I to na tyle,pozdrawiam dziewczyny z gdyńskiej arki-trzymam za was kciuki w sobote na mistrzostwach!!!!!!!!
ele mele dudki czemu tak obrazacie sie ludki!!!!!!!!!!!!!o co wam chodzi wolny kraj kazdy robi to co lubi i nikogo nie powinno to obchodzic brzydko piszecie na pania EWELINE J.to prostackie zachowanie obrzucac sie blotem na forum publicznym mam nadzieje ze chociaz wam za to placa idzcie z tym do programu JERREGO SPRINGERA on lubi taki chlam i was to tez chyba jara wyrazy politowania dla takich psycholi co nie szanuja kobiet z areczki to ladne i mile panie TYLKO ARKA GDYNIA