Widok

DOBRY ALE NIE DROGI KAMERZYSTA

WITAM POSZUKUJE NAPRAWDE NIEDROGIEGO I DOBREGO KAMERZYSTY NA SWOJE WESELE NA ROK 2011.
Z GORY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI POZDRAWIAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pytanie do 1985sloneczko :)
dla mnie dziwne jest to że Ci najdrości i najlepsi reklamują swoje usługi na forum :)) chyba nie powinno im brakować zleceń!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spróbujcieu Państwa Langów z Gdyni tel.663 00 77 Robią i foto i film i wcale nie są drodzy a jak to jedna z forumek juz powiedziałą robią to z sercem :)))
Najlepiej sie z nimi umóić i zobaczyć ich prace
Witam,
Czy ktos może tutaj orientuje się w parametrach video? Nasz kamerzysta zaproponował nam dvd pal 25 fps w formacie 720x57 - i właściwie nie wiemy co to oznacza...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
720x576 Pal 25/kl/s format obrazu 16x9 > jest jak najbardziej zgodny z proporcjami ekranu TV Plazma , LCD , LED . W tym wszystkim ważne jest tylko "16x9".
czesc, moglabym Ci pojecic doskonalego kamerzyste, film jak z kina. doskonala jakos czlowiek z pomyslem nie mozna oderwac oczu od obrazu, niestety troszke drogi, ale za jakosc sie placi: jak chcesz to pisz do niego: aabmedia@interia.pl, polecam, u mnie nawet goscie widzieli roznice :)
zadzwoń 606-346-916 grzegorz film kręci zajechany- miałam go na weselu a do kwoty to płaciłam 1400 z filmem na plaży i w parku
do góry