Widok

DOBRY ALE NIE DROGI KAMERZYSTA

WITAM POSZUKUJE NAPRAWDE NIEDROGIEGO I DOBREGO KAMERZYSTY NA SWOJE WESELE NA ROK 2011.
Z GORY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI POZDRAWIAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ZALEŻY CO DLA CIEBIE JEST NIEDROGIE.JEŚLI CHODZI O DOBREGO TO MOGĘ POLECIĆ VIDEO-GROSZKA JAK DLA MNIE CENA JEST SUPER ZA TAKĄ JAKOŚĆ JAKA OFERUJE.ALE ZOBACZ CZY O TAKI PRZEDZIAŁ CENOWY TOBIE CHODZI.
NIE ZGADZAM SIE Z TYM ZE CO TANIE TO ZLE!!!ZNAM JUZ PARU KAMERZYSTOW KTORZY BRALI NAPRAWDE DUZE SUMY A FILMY BYLY PRZECIETNE NAWET SLABE.WIEC WIEM JUZ ZE NIE WART PLACIC NIEWIADOMO JAKIE SUMY ZEBY BYC POZNIEJ NIEZADOWOLONYM.BO SZCZERZE TO TE SUMY JAKIE OCZEKUJA KAMERZYSCI JAK DLA MNIE SA Z KOSMOSU!!!
DLATEGO NADAL POZOSTAJE PRZY SWOIM PYTANIU ,ZE POSZUKUJE NIE DROGIEGO ALE DOBREGO,GODNEGO POLECENIA KAMERZYSTY
ja moge polecic http://www.fotoewa.com/878.html
Żaden dobry kamerzysta nie będzie tani... Dobry kamerzysta będzie miał duży popyt na swoje usługi więc znając podstawowe prawa ekonomii cena idzie w górę do momentu aż podaż przewyższy popyt.

No chyba, ze dobry kamerzysta to taki, który wykona film na których będzie widać gości... i starczy ;-)
latika mam nadzieję że się nie pogniewasz że się podłącze pod twój wątek: moja przyjaciółka szuka kamerzysty za rozsądne pieniążki, ale ciekawie robiącego film, termin 27.08 (piątek) proszę o polecenie głównie forumki które już skorzystały, wielkie dzięki z góry za pomoc
Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony.

www.zikpomorze.pl
do góry