Widok

DOM POL...............parodia firmy

Sprawa ma sie tak około roku temu ta wlasnie firma zakladała mi drzwi i okna i wtedy sam zwracałem uwage ze musi byc prowadnica w drzwiach harmonijkowych na co robotnik z tej firmy powiedział ze nie bo sie bede zle otwierac, 3 tygodnie temu moja matka zadzwoniła tam i szef wpierw zwodził ją a potem oskarzył moją mamę o klamstwo i był przy tym bardzo ordynarny i niewychowany, dodam ze ja sam mowiłem o tej prowadnicy i wiem ze ich jest wina, ale postarwa szefa to powiedzmy jeszcze nic, sam zadzwoniłem wczoraj to usłyszałem jak jakis z pracownikow a moze szef...... przekrzykiwał tymi słowy pana ktory ze mna rozmawiał przez telefon......." A niech wypier*****, będą mi Ku*** du** zawracac Chu** Pier******, mysle ze sama tresc tej wypowiedzi mowi wszystko o tej firmie i ich profesjonalnosci, dodam ze w tej firmie zostawiłem ponad 5 TYS.

Podam dokladny adres abyscie uwazali na nich , po prostu przestrzegam was przed tymi prostakami i chamami, a myslałem ze teraz firmy walcza o klienta no coż myliłem sie...:(

DOM-POL
Artur Bednarski

Gdansk ul. Torunska 10 tel/ fax 301 49 08
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Raz także o mały włos nie korzystałam z ich usług ale koleżanka wlasnie opowiedziała mi podobną historie o nich jak ty, wiec moge tylko współczuć.

Pozdrawiam Ewa Kaliszczak
Widze ze nie jestem sam jakies 4 lata temu spotkałem sie z tą firmą tak ich szef zachwalał tą ich firme i był miły do momentu gdy nie zobaczył pieniedzy przeszło 12 tys zł( wymiana drzwi i okien w domu 2 poziomowym), po około miesiacu zobaczyłem usterki wiec kulturalnie dzwonie i sytuacja była dokladnie taka sama jak z pana mamą, wpierw pare tygodni zwodzenia a jak wkoncu udało mi sie spotkać szefa ten powiedział iż to już nie jego sprawa, az mi łzy naszły do oczu bo zapozyczyłem sie na ten remont.... eh , musiałem brac inna firme i placic im za poprawki gdyz szef DOM-STOLu pogonił mnie prawie szczując psami........ jestem starym człowiekiem wiele widziałem, ale tego jak ten człowiek mnie potraktował nigdy nie zapomne:-(

Z powazaniem
Jan Kołątaj
Słyszałam o nich i tez nienazbyt dobrze, ponoc banda pijakow, ale ja tylko tak słyszałam...
Hehe to ta filma jeszcze działa ? Ojciec mowił mi jakis 4 lata temu ze juz zbankrutowali chyba bo w ich oknach wyktryto trujący srodek jakis....

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++Uśmiechnij sie przecież nie moze padać wiecznie+++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Inne tematy z forum Hobby

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

do góry