Widok

DOPS nr 4 - Witomino

MOPS Gdynia Temat dostępny też na forum:
Co sądzicie na temat pracowników socjalnych przyjmujących w Dops nr 4 w Gdyni przy ul. Widnej 8? Którego z pracowników socjalnych najbardziej Państwo ceni, lubicie, a którego nie? Proszę o szczere wypowiedzi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
infiltracja hehe
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
Niezastąpiona i oddająca się pracy całym sercem to p.Barbara Bluma!!!Tak jak jej poprzedniczka p.Beata Franus.To pracownicy z prawdziwego zdarzenia!!!Zawsze służą radą i starają się pomóc jak najlepiej potrafią!Oby więcej takich ludzi!!!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 7
to na pewno nie prawda ta kobieta zajmuje się wyłącznie plotkami a nie pracą
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeżeli, ktoś tak twierdzi, że inna osoba zajmuje się plotkami, a nie pracą, tzn:, że sam się nimi zajmuje i należy do grupy JPDP, czyli jedna pani drugiej pani - tzw. agencja plotkarska. A właśnie ta osoba tj. P.Barbara Bluma zajmuje się w 100% pracą. Jeżeli ktoś jej nie zna, to się niech nie wypowiada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dokładnie, ta Pani zajmuje sie plotkami, o mnie opowiadała innym osobom które nie pracują w MOPS a ja sobie tego nie życzę aby ktoś rozpowiadał innym moją sytuację życiową i materalną!
ten świat zbyt mały, i dotarło to mnie od osób którym o mnie opowiadała, tak się złożyło że się znam z tymi osobami i one do mnie zadzwoniły z pytaniem czy to prawda, bardzo mi przykro że tak niekompetentne osoby tam pracują :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
pani Barbara bluma jest pracownikem z powołania potrafi pomóc !!! ale teras mamy kogoś innego brakuje nam jej bo ma serce i dusze rozumie co to bieda smutek kłopot!!! nie trzeba kłamac by pomogła !!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5
a to w MOPS trzeba kłamać aby otrzymać pomoc?
Mnie ta Pani pomogła przyznając pomoc finansową ale zaszkodziła opowiadając obcym ludziom nie związanym z MOPS moje perypetie życiowe, tak że teraz połowa moich znajomych ze studiów wie że obecnie żyję w ubóstwie, Gdzie jest etyka tej Pani? Skandalicze :(
Ciekawe kiedy pani/pan się dowie o sobie od innych osób !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry