Widok

DRAMAT NIE DAJCIE SIE NABRAĆ

STACJA DIAG. POWINNA BYĆ DLA LUDZI.ODSTRASZAJĄ KLIJENTÓW STYLEM BYCIA.SĄ INNE STACJE GDZIE TRAKTUJĄ CZŁOWIEKA POWAŻNIE.WSTAWIŁEM AUTO NA WARSZTAT DO NAPRAWY ZAWIESZENIA ITD.PO NAPRAWIE UDAŁEM SIĘ NA DIAGNOSTYKĘ WPT UL SUCHA.BYŁEM SKRESLONY Z GÓRY.CZUŁEM SIĘ JAKBYM ZNALAZŁ TAM ZA KARE. TRZY RAZY MNIE ODSYŁAŁ.POJECHAŁEM NA INNĄ STACJĘ I STWIERDZILI ŻE JEST WSZYSTKO OK.MAM WYDRUKI.MOŻE CZAS WYMIENIĆ SPRZĘT I CZĘSĆ ZAŁOGI.ZDECYDOWANIE NIE POLECAM
Moja ocena
Wielobranżowe Przedsiębiorstwo 'WPT' Spółka z o.o. kategoria: Stacje kontroli pojazdów, diagnostyka
obsługa: 1

czas realizacji: 1

jakość usług: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
a moze tamta stacja ma stary sprzet i nie skalibrowany , a moze danie samochodu na warsztat nie rowna sie naprawie auta w sposob zapewniajacy przejscie przegladu technicznego zapewniam ze nasze urzadzenia sa skalibrowane i podadne okresowym badaniom technicznym (przez firme specalizujaca sie w serwisie takich urzadzen, anie podane badaniom tzn wbicie pieczątki diagnosty ktory nie ma o tym pojecia , bo jak moze miec pojecie o dzialaniu urzadzenia do hamulcow jak jest diagnosta, a sa takie przypadki)
w celu wyjasnienia sytuacji prosze o kontakt 501 146 450 Tomasz Wojtowicz
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
na tej stacji nie da sie ,, zalatwic,, przegladu tam sie przeglady robi i sprawdza sie auta
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam firmę WPT i jako usługodawcę w zakresie wulkanizacji z przechowaniem opon i w zakresie przeglądów rejestracyjnych. Szybkie terminy, sprawne wykonywanie usług, konkurencyjne ceny i rzeczowa obsługa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry