Widok

DRAMAT!!!!!!!!!!!!!

Od 4 lat korzystam z usług ZTM, było źle ale teraz to co się dzieje, to czysta kpina! Notoryczne opóźnienia, przyjazdy przedwczesne o kilka minut, zimą brak ogrzewania, kierowcy nie potrafiący wydać porządnie reszty... a dziś sytuacja : 117 w połowie swojej trasy po prostu kazał wszystkim wysiąść . Nic się nie zepsuło, nikt nie zachorował...nawet nie chciał się tłumaczyć.....czy skoro płacimy za przejazdy nie należy się INFORMACJA???? Dramat! Mam bilet miesięczny, ale co z osobami, które kupiły bilet na jeden przejazd?
ZTM się nie ma ci się porównywać do ZKM w Gdyni!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chciałbym zwrócić uwagę na kulturę jazdy motorowych oraz kierowców...
Jazda szarpana, gwałtowne manewry, hamowanie na ostatnia chwile, zatrzymywanie się tuż przy zderzakach innych pojazdów... Sorry, ale kierowca i motoryniczy pełnią służbę dla społeczeństwa i powinni dbać ob komfort podróży pasażerów. Proszę ZTM i zwracanie na to uwagi swoim pracownikom.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dramat..masz racje w 100%ale skierowany do pasazerow. Jak ty sobie wyobrazasz,ze taki kierowca czy motorniczy ma czekac? On by caly dzien stal nie odjezdzajac bo ciagle ktos dobiega nawet nie dobiega tylko powoli idzie a potem oooo uciekl ten wredny kierowca!!! Wystarczy ruszyc d*psko i byc na czas. Ja sie do tego stosuje i jakos nigdy mi nic nie ucieka!!! A jeszcze bys chcial/a / zeby na czas przyjechal, oczywiscie wczesniej czekajac na tych biednych "dobiegajacych. A jeszcze szybciej sprzedajac na przystanku milion biletow bo przeciez to jezdzacy kiosk. Bo biedni ludzie nie moga szybciej kupic!!! Nadmienie iz mozna zakupic w kiosku biletomacie ale po co???lepiej po 5gr rzucic niech liczy!!! A to samochody podjezdzaja. Jakbys troszke zwrocila uwage to bys sie nie rzucala na nich. wiesz co moj znajomy jest kierowca jeden motorniczym i nie zazdroszcze im. Za te marne grosze uzerac sie z d... ,wstawac o 2giej. Sprobuj moze ty bedziesz sluzyc narodowi moze tobie sie uda i beda cie wychwalac. Twoje nie doczekanie!!! Nie stet
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To prawda. Mieszkam w Gdyni-komunikacja tutaj jest po prostu świetna-przystanki co chwilę, dobrze rozplanowany rozkład, sympatyczni kierowcy, którzy zawsze czekają na spóźnialskich i przyjeżdzają na czas i łatwo się zorientować co i jak z przystankami, które w nazwie mają też dzielnicę. Nie ma porównania z Gdańskiem, gdzie nigdy nie mogę połapać się w przystankach i ciężko dojechać z wielu dzielnic.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

potwierdzam

Już 10 lat temu jak się przeprowadziłem z Gdańska do Gdyni to w komunikacji miejskiej przeskoczyłem o kilka epok do przodu. Na początku się dziwiłem jak to może tak sprawnie działać. Potem przywykłem a jak teraz mam korzystać z komunkkacji w Gdańsku to wole samochodem jechać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co kierowca mial ci tlumaczyc co sie zepsulo???a za nim juz nastepne tramwaje i zatrzymanie a ty nie jedna jestes..pamietaj..jak setna osoba pyta i zawraca glowe to sie zastanow lepiej co piszesz!!!boze jaki dramat!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry