Widok

DROGA ZAMKNIĘTA, urzędasy pobudka

Żukowo Szemud Temat dostępny też na forum:
Dotyczy zamkniętej drogi w Karczemkach, czy ktoś ponownie zaprosił telewizję, aby dowiedzieć się kiedy zostanie udostępniona. Widać Szemud, Żukowo nie radzą sobie z problemem, potrzeba rozgłosu, może ruszą się odpowiednie pośladki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dlaczego miałaby być udostępniona? Właściciel chciał sprzedać ją Gminie, ale ta mu zaproponowała jakieś grosze, więc droga nadal jest prywatna i pewnie zostanie, bo wolą pieniądze na swoje "nagrody" przeznaczyć.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
dlatego urzedasy powinni odpowiadac za swoje czyny, ja pracujac dla korporacji odpowiadam glowa za to co robie i jak spier... to mi podziekuja...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A wiesz ile chcial wlasciciel drogi? Dobrze ze gminy nie marnotrawia pieniedzy na pazernosc panow wlascicieli ziemskich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Bojano

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (24 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Do licznych włascicieli psów (22 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (701 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry