Widok

DUAL CONTROL

Kto z was jezdzi na manetkach xt/xtr dual control ? Co o nich sadzicie , jak dzialanie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mialem wybor kupna nowych xtr dual control i nowych "starych" rapid fire....kupilem stare, jezdzielm chwile i zdecydowanie bardziej pasuje mi stary system, poza tym do duali trzeba mic odwrotna sprezyne tzn z normalna tez dziala ale bez sensu :) ale predzej czy pozniej tez bede musial przejsc na ten system bo ciezko znalezc starsze komponenty
Mam wrażenie, że w ten sposób (wprowadzając powoli we wszystkich grupach DC) Shimano celowo zmusza nas do przejścia na nowy system, bo w ten sposób całkiem nieźle sobie zarobią na paru milionach osób, które chcąc nie chcąc muszą zmienić system na DC.
Ja im kurka dam (popalić)! Dopiero co kupiłam nowe "stare" manetki... Wrr ci wstrętni monopoliści (oligopoliści)...
Lubię Cię Michał ale mam nadzieję, że Twoja wizja się szybko nie spełni ;-)
Hehe, ja też mam taką nadzieję, bo sam planuje zakupić osprzęt LX, a tutaj widze, że w edycji 2005 już DC zdominował LX... Może to tylko taka jednorazowa (oby tak było) próba.

Inne tematy z forum Rowery

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...

do góry