Widok

DUŻA CENA DO SŁABEJ JAKOŚCI

Klub zawsze wydawał mi się ekskluzywny, do czasu gdy nie wykupiłam kuponu promocyjnego z Gruponu.....Siłownia to jakaś klitka, bez muzyki, tv, nudno nudno jeszcze raz nudno(widocznie nie chcą płacić za tv). Sprzęt kardio włoskiej firmy X nic nie można na nim ustawić, rdzewieje, połowa nie działa( a 3 bieżnie to zdecydowanie za mało)! Zajęcia na bardzo niskim poziomie, bez pomysłu na ciekawą choreografię. Jacuzzi to jakaś pomyłka, to już na basenie mocniej filtry wydają wodę. Basen ok, sauna akurat super- to chyba co się im udało. Ale na pewno nie wykupie tam karnetu za takie pieniądze. Wolę kupić karnet do klubu w witawie- nie jest to w końcu tak daleko a do tego karnet na basen i wyjdzie taniej niż tam. No cóż właściciel trochę się przecenił
Moja ocena
Baltic Oasis kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 4

oferta: 3

wyposażenie: 2

klimat i wystrój: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 3

2.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
To prawda. Żądają pieniędzy z góry, a jakość mizerna. Przeszkadzają też niektóre osoby, wyglądające dość dziwnie.

Generalnie dośćryzykowne jest płacenie za karnet np. z góry na rok, kiedy nie wiadomo, czy przy tych cenach klub się utrzyma, a podobno jest niewykluczone, że nie.

Bardzo bardzo drogo - wręcz nieprzyzwoicie, zupełnie nie dba się o nowych Klientów, sprzet rdzewieje i bardzo słaby.

Witawa, i inne w Gdyni, pod każdym względem są lepsze. Basen bardzo dobry, ale to za mało aby aby płacić takie pieniądze.

Odradzam, nie polecam.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry