Widok

DZIKA PLAŻA

Cześć :) niedługo wybieram się z rodziną na wakcje nad morze. Chciałam się zapytać jak moge znaleźć nad Bałtykiem jakąś dziką plaże, chcialabym odpocząc w cichym , spokojnym miejscu :) proszę o pomoc .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
O dzikiej plaży w rejonie Trójmiasta możesz zapomnieć. Kiedyś stosunkowo pusta była plaża na wyspie Sobieszewskiej w rejonie rezerwatu ptaków ale dawno tam nie byłem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesli chcesz ominac 90% turystow to przede wszystkim odpusc sobie gdynie, sopot i gdanskie brzezno i jelitkowo. Troche mniej ludzi jest na stogach, a najmniej na sobieszewie, jak odejdzie sie od glownych wejsc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zawsze idę wzdłuż brzegu tak długo aż dotrę w jak najbardziej odludne miejsce :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzika plaża tylko w Gdyni, polecam sama spędzam tam czas z chłopakiem jest to jedyne miejsce gdzie nie ma ludzi jest cisza .. i co też ważne jest czysta woda no i jak potrzeba to na środku plaży znajdzie się cień, który dają powalone konary drzew ... jeśli ma sie ochotę na ognisko jest wyznaczone miejsce. Bardzo miła okolica ..
Ogólnie jeśli chodzi o plaże i czystą wodę to zdecydowanie Gdynia (oprócz Orłowa) ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapomniałam dodać że to Gdynia Redłowo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
sopot przy molo : takiego syfu nie znajdziesz nigdzie. Gdzie są służby miejskie .Pływająca zielenina grubości 15 cm. szerokości 5m. Totalny bajzel, a na plaży pełno petów. Jest dziko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sobieszewo , wejście przy hotelu Orle i w prawo w kierunku ujścia Wisły , super wycieczka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Sport

sport i zdrowie w gdańsku. (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Od dekad przyjeżdżam do Gdańska. Lubię poganiać rowerem po uliczkach i trasach...

Ćwiczenia w domu zamiast siłowni (52 odpowiedzi)

Witam mam postanowienie noworoczne. Planowałam zapisac sie na siłownię. Mieszkam na wsi....

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (108 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

do góry