Widok
Dagmara - opinia
Uczęszczałem na kurs języka angielskiego, który został pzeniesiony z Wrzeszcza do Nowego Portu, a od marca zostały zlikwidowane kursy.
Do tej pory mam problemy z odzyskaniem pieniędzy za zaległe lekcje, mimo licznych tel, również e-mail-od 4 miesięcy nie dostałam zwrotu nalezności, ani nawet jakiejkolwiek odpowiedzi.Czuje się oszukana.
Jeśli w najbliższym czasie szkoła nie zwróci mi pieniędzy, będę musiała tą sprawę zgłosić do rzecznikiem praw konsumenta. Niestety, nie pozostanie mi nic innego, ponieważ do tej pory nie było żadnego sygnału ze strony szkoły, aby tą sprawę wyjaśnić.
W każdym razie nie polecam instytucji, która tak traktuje klienta!!!
Do tej pory mam problemy z odzyskaniem pieniędzy za zaległe lekcje, mimo licznych tel, również e-mail-od 4 miesięcy nie dostałam zwrotu nalezności, ani nawet jakiejkolwiek odpowiedzi.Czuje się oszukana.
Jeśli w najbliższym czasie szkoła nie zwróci mi pieniędzy, będę musiała tą sprawę zgłosić do rzecznikiem praw konsumenta. Niestety, nie pozostanie mi nic innego, ponieważ do tej pory nie było żadnego sygnału ze strony szkoły, aby tą sprawę wyjaśnić.
W każdym razie nie polecam instytucji, która tak traktuje klienta!!!
Moja ocena
Instytut Językowy IN-EX LTD
kategoria: Szkoły językowe
obsługa: -
oferta: -
poziom nauczania: -
wyposażenie: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
3.0
* maksymalna ocena 6