Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Partactwo nic więcej wątek zamknięty Witam, mam passata B5 pojechałem tam na napełnienie klimatyzacji ze względu...
~Kamil
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 czerwca 2013

Zdecydowanie polecam. wątek zamknięty Zasugerowałem się opiniami, pojechałem na uzupełnienie klimy i dalej bedę...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2012

WRAŻENIE JAK NAJBARDZIEJ POZYTYWNE wątek zamknięty PORÓWNUJĄC TELEFONICZNIE CENY W KILKU FIRMACH ZAJMUJĄCYCH SIĘ NAPEŁNIANIEM...
~PAWEŁ
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 czerwca 2012

zadowolony 100 PROCENT wątek zamknięty Jadąc do pracy zajechałem do firmy Dakar7 moim już wiekowym autem. Gdy...
~Maciek
-

dodano: 25 maja 2012

ZADOWOLONY-GODNY POLECENIA wątek zamknięty CENA NAJTAŃSZA W TROJMIEŚCIE, PODEJŚCIE DO KLIENTA BARDZO PROFESJONALNE, W...
~Zygmunt
-

dodano: 6 maja 2012

Fachowe napełnianie i ozonowanie w przystępnej cenie wątek zamknięty Mimo, że warsztat niewinnie wygląda to: - profesjonalne podejście do klienta,...
~Adam
-

dodano: 28 kwietnia 2012

Godny polecenia wątek zamknięty Jestem jak najbardziej zadowolony z usług Dakar7. Ten trójmiejski autohandel...
~Adi
-

dodano: 14 marca 2012

Opel ASTRA II 2002 1.6 8V - sedan (znakomite auto z DAKAR7). wątek zamknięty Zakupiłem 11.10.2010r. Opel ASTRA II 2002r. z silnikiem benzynowym 1.6 8V....
~Młody
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 grudnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry