Widok

Dalej jazda

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Dalej jazda.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie zakończony seans w Multikinie,długo czekałam na ten film i powiem szczerze że spodziewałam się mega zabawnej i smiesznej komedii a tu zaskoczenie , pozytywne .
Film ukazujący piękne relacje dwojga ludzi ,mimo wieku i choroby ,pokazuje jak starość może być piękna ale zarazem trudna ,jak trudno żyje się z osobą chorą z wahaniami nastrojów i zaburzona pamięcią ,jednak mimo wszystko polecam obejrzeć ,muzyka również miła dla ucha
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kino familijne

Film miejscami komediowy a czasami nostalgiczny i mocno życiowy. Warto obejrzeć i się wzruszyć.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mądra komedia to rzadkość, ale zdarzyła się

Właśnie obejrzałam.
Komedia, ale mądra, taktowna. Pani Małgorzata Rożniatowska i pan Marian Opania - cudowni w swoich rolach. Polecam
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super komedia!

Super komedia, zwłaszcza dla starszego pokolenia. Kupa śmiechu i ani na chwilę nie ma mowy o zamknięciu powieki. Gorąco polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sympatyczna rozrywka.

Gdzie ja to widziałem? Ach "Piąta pora roku"z Wiśniewską i Dziędzielem ale oni jechali nad morze. Tu sporo nowych pomysłów ale ja ciągle widzę aktorów a nie kreowane postaci. To jakaś choroba nowych polskich filmów. Opania w Człowieku z.. albo Piłkarskim pokerze.... Ale obejrzeć można i zaśmiać od czasu do czasu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wymagania spadają

Przewidywalna akcja, sztuczne dialogi, humor bez finezji / wiadomo gdy się bzykają samochód musi podskakiwać / wszystko takie nowo polskie na gust nie wymagającej publiki. Normalny film.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dalej jazda

Super film, ale nie tylko dla starszego pokolenia / ktoś tak napisał/ to powinno obejrzeć młodzi ludzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry