Zdecydowanie odradzam współpracę z tym nierzetelnym wykonawcą, czyli z p. Grzegorzem Gawlikiem. Dotąd nie zrealizował reklamacji, pomimo upływu ponad roku czasu od zgłoszenia. Czuję się oszukany przez tego pana. Położona "podłoga żywiczna" po kilku miesiącach zmieniła kolor (totalnie wyblakła). Była to ewidentna wada produktu. Pan Grzegorz uznał reklamację i -w końcu - umówił się na konkretny dzień na naprawienie wad (czerwiec 2025), ale dosłownie na 2 dni przed umówionym terminem wykonania prac zadzwonił z informacją, że nie ma pracownika i nie wejdzie z pracami... Od tego czasu- zero kontaktu z jego strony (pomimo że wielokrotnie do niego dzwoniłem, smsowałem, prosiłam o kontakt). Zaraz kończy się sezon, a prace nie są wykonane (dodam, że to drugi rok kalendarzowy, gdy mnie zwodzi!!).
Zapewniam, że nie odpuszczę tego tematu i pan Grzegorz Gawlik poniesie odpowiedzialność prawną.
Zapłaciłem za tę "podłogę żywiczną" ogromne pieniądze i nie pozwolę na takie traktowanie.
Porażający jest brak etyki, godności oraz odpowiedzialności w działaniu pana Grzegorza Gawlika.