Widok
Danuta Krawczyk - ocena
Nie miałam praktycznie żadnego doświadczenia w pracy ze specjalistami od sprzedaży nieruchomości, ale miałam szczęście, że trafiliśmy na Panią Magdę Makać. Co w moim odczuciu było ważne, to przede wszystkim zaufanie jakie zbudowała swoimi kompetencjami merytorycznymi i niezwykle życzliwym nastawieniem. Powiedzieć , że jest profesjonalna, to nic nie powiedzieć. Pani Magda ma szerokie spojrzenie na sprawy wykraczające poza swój fach. Prowadziła nas przez sytuacje pełne problemów, trudności i niepewności. Zawsze dostępna, wspierała nas w chwilach zwątpienia i nie ustawała w szukaniu satysfakcjonującego rezultatu. Jest osobą niezwykle kreatywną, niezłomną i co nie jest bez znaczenia, bardzo pogodną. Myślę, że zarówno sprzedający i kupujący czerpią z jej towarzystwa dużo przyjemności i czują się zaopiekowani, tak jak ja tego doświadczyłam, za co bardzo dziękuję.
Odpowiedź obiektu
Pani Danuto, bardzo dziękujemy za tak piękną opinię i zaufanie! Cieszymy się, że współpraca z Magdaleną Makać dała Pani poczucie wsparcia i zaopiekowania, szczególnie w tych bardziej wymagających momentach. Takie słowa są dla nas niezwykle cenne. Dziękujemy za rekomendację i serdecznie pozdrawiamy, Zespół Homebeat!