Widok

Daria - ocena

Polecam wszystkim rodzicom Szkołę Rodzenia Zaufaj Położnej! Wszystkie Panie były świetne przygotowane do prowadzenia zajęć, dzieląc się nie tylko wiedzą teoretyczną, ale przede wszystkim praktyczną. Zawsze otwarte i odpowiadające na wszystkie pytania kursantów. Po każdych zajęciach czułam się spokojniejsza. Jedyne czego mi zabrakło to takiego podsumowania kursu na ostatnich zajęciach i powtórki z ćwiczeń np. na piłce, które były pokazywane na jednych z pierwszych zajęć. Poza tym, jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

ChatGPT powiedział:
Pani Dario, serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i cenną opinię! Cieszymy się, że zajęcia przyniosły Pani spokój i praktyczne przygotowanie do nowej roli. Dziękujemy również za konstruktywną sugestię – na pewno weźmiemy ją pod uwagę, by jeszcze lepiej odpowiadać na potrzeby przyszłych rodziców.

Z wyrazami szacunku,
Zespół Zaufaj Położnej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zaufaj Położnej Szkoła Rodzenia

Karolina - ocena (3 odpowiedzi)

Rzetelnie przekazana wiedza, miła atmosfera. Polecam wszystkim

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Uczestnictwo w szkole rodzenia było jedną z najlepszych decyzji, jakie podjęliśmy! Zajęcia były...

Małgorzata Bigus - ocena (3 odpowiedzi)

Mimo, że jestem z Olsztyna zdecydowalam się na szkołę Zaufaj Położnej. Teraz korzystam z Dobrego...

do góry