Widok

Dark Entries - Arshenic

Dark Entries - Arshenic Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Dark Entries - Arshenic, 11 października 2007 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zapowiada się obiecująco.. kapeli nie znam ale muza dobra... raczej będe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sądząc po nazwie zespół po prostu MUSI grać dobrą muzykę. Nie wiem, czy to reguła, ale zauważyłem, że im dziwaczniejsza nazwa, tym lepsza muzyka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Adres strony zespołu www.arshenic.republika.pl

Do DarthVader: hehe sądząc po plakacie i krótkiej notatce... istotnie zapowiada się świetny koncert... kapeli nie znasz, ale nazwa zniewalająca, więc będzie z****iście... gratuluje :D

Do DarthVader: hehe sądząc po plakacie i krótkiej notatce... istotnie zapowiada się świetny koncert... kapeli nie znasz, ale nazwa zniewalająca, więc będzie z****iście... gratuluje :D

do kicza

Coz, niektorym wystarczy ze spojrzą na gatunki muzyczne i wiedzą, ze będzie dobra zabawa. Ale trzeba sie znac troszke na muzyce...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

lord darth vader....nie darth wiade

kapelka rozniesie te ino wasze ucho,ino całą gdynie rozniesie,uwierzcie w siłe gwiazdy śmierci jaką jest arsh..enic,niech moc bedzie z wami

hój

Ja byłem. Zespół pierwsza klasa, dj puszczał fajną muzę... no po prostu git imprezka ;)

Inne tematy z forum Rozrywka

Wystawa Queercoded podróż przez queerowe kody kulturowe! (3 odpowiedzi)

Na wystawie "Queercoded" prezentujemy spojrzenia młodych osób twórczych na temat szeroko pojętej...

Grand Prix Gdańska (3 odpowiedzi)

Grand Prix Gdańsk oraz Dzień Dziecka w ERGO ARENIE. Zapraszamy najmłodszych do wspólnego...

Silent disco na plaży (3 odpowiedzi)

Przywitaj lato tańcem pod gołym niebem, piaskiem pod stopami i muzyką, którą Ty wybierzesz!Już 21...

do góry