Widok

Darmowa wymiana oleju

Kiedys popularne bylo to hasło. Polegalo to na tym ze jak kupiłes olej w warsztacie to ci wymienili go za darmo. Gdzie sa jeszcze takie usługi w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
raczej juz nigdzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a wlasnie mi sie przypomnialo, ze chyba nor auto jeszcze tak ma. 80-176 Gdańsk, ul. Szczęśliwa 9
przy Centrum Handlowym Auchan

tyle ze dojazd do bani, w ciagu tygodnia wyprawa na kilka godzin.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no w nor auto to nie bardzo, mam busika i tam nie podniosa mi go, nie maja kanału
Gdańsk-Orunia,Małomiejska 42,AutoNaprawa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
u nas taka operacja kosztuje tylko 20zl a w grupie vw audi 15zl z kasowaniem insp,ten gratis zwykle jest wliczany w cene oleju,my oferujemy olej firmy TEXACO 15w40 15zl, 10w40 20zl, 5w40 30zl za litr.
AUTOKOSIK.pl Gdańsk-Zaspa ul.Hynka51 vis a vis BANKu PEKAO tel.515302402 SERDECZNIE ZAPRASZAMY
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jak ktoś musi używać specjalnego oleju syntetycznego dla silników FSI lub używa innego oleju - kupuje sam? Wtedy też 20 zł czy więcej bierzecie?
o to gitara, niedaleko mnie, a ile kosztuje u was olej 10w40?
wybór należy do klienta a cena usługi u nas jest niezmienna!!! 20zl lub 15zl za wymiane oleju. 10w40 20zl 1l
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
w cenie jest wymiana filtra oleju ? :) A tak przy okazji. Jaki koszt wymiany sworznia wahacza w golfie IV ? Pozdrawiam
Ludzie to jest jednak ciemnota do kwadratu...wymiana oleju bez filtru kosztuje 50%.

:-)
dla wszystkich zainteresowanych-usługa wymiany oleju w silniku(demontarz-montarz osłony silnika jeśli jest,spuszczenie starego oleju,wymiana filtru oleju,wlanie nowego oleju,sprawdzenie stanu,wypisanie kartki informacyjnej kiedy byla wymiana, kiedy ma byc nastepna,jaki olej wlany,skasowanie insp) to koszt 20zł w kazdym osobowym aucie a w audi vw 15zł jak w naszej firmie NAJTAŃSZY SERWIS W TRÓJMIEŚCIE. WYMIANA SWORZNIA W GOLF 4 usługa 30zł
SPRAWDZCIE SAMI.... AUTOKOSIK.PL 515 302 402
ludzie nie jecie tam z gury odradzam tych dłubakuw
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ludzie nie jedzcie tam na ta małomiejskom do tych papraków i dłubaków byłem tam i z gury nie polecam tak mi ziebali auto że po jch naprawie musiałem jechać do jnego mechanika ktury poprawiał po nich bo dlanich było wszystko ok a majster wzioł 500zł i jes ok ludzie uważajcie na ten warsztat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Po Pierwsze "anonimie" ortografią nie grzeszysz,po drugie nie bardzo na temat.A jeśli masz coś do warsztatu na Małomiejskiej i jej sympatycznej obsługi,to załóż wątek i wyłuszcz sprawę.Na moje oko sam jesteś paprakiem i pewnie to cię boli,sam naprawiam w tym warsztacie auto i jestem zadowolony.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Motoryzacja

Kanał albo najazd (33 odpowiedzi)

witam wie ktoś gdzie jeszcze w gdańsku można autem skorzystać z kanału lub najazdu? muszę...

Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing dla firmy? (21 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad wzięciem w tym roku auta na firmę. I nie wiem jakie rozwiązanie wybrac:...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

do góry