Widok

Darmowa wymiana oleju

Kiedys popularne bylo to hasło. Polegalo to na tym ze jak kupiłes olej w warsztacie to ci wymienili go za darmo. Gdzie sa jeszcze takie usługi w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
raczej juz nigdzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a wlasnie mi sie przypomnialo, ze chyba nor auto jeszcze tak ma. 80-176 Gdańsk, ul. Szczęśliwa 9
przy Centrum Handlowym Auchan

tyle ze dojazd do bani, w ciagu tygodnia wyprawa na kilka godzin.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no w nor auto to nie bardzo, mam busika i tam nie podniosa mi go, nie maja kanału
Gdańsk-Orunia,Małomiejska 42,AutoNaprawa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
u nas taka operacja kosztuje tylko 20zl a w grupie vw audi 15zl z kasowaniem insp,ten gratis zwykle jest wliczany w cene oleju,my oferujemy olej firmy TEXACO 15w40 15zl, 10w40 20zl, 5w40 30zl za litr.
AUTOKOSIK.pl Gdańsk-Zaspa ul.Hynka51 vis a vis BANKu PEKAO tel.515302402 SERDECZNIE ZAPRASZAMY
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jak ktoś musi używać specjalnego oleju syntetycznego dla silników FSI lub używa innego oleju - kupuje sam? Wtedy też 20 zł czy więcej bierzecie?
o to gitara, niedaleko mnie, a ile kosztuje u was olej 10w40?
wybór należy do klienta a cena usługi u nas jest niezmienna!!! 20zl lub 15zl za wymiane oleju. 10w40 20zl 1l
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
w cenie jest wymiana filtra oleju ? :) A tak przy okazji. Jaki koszt wymiany sworznia wahacza w golfie IV ? Pozdrawiam
Ludzie to jest jednak ciemnota do kwadratu...wymiana oleju bez filtru kosztuje 50%.

:-)
dla wszystkich zainteresowanych-usługa wymiany oleju w silniku(demontarz-montarz osłony silnika jeśli jest,spuszczenie starego oleju,wymiana filtru oleju,wlanie nowego oleju,sprawdzenie stanu,wypisanie kartki informacyjnej kiedy byla wymiana, kiedy ma byc nastepna,jaki olej wlany,skasowanie insp) to koszt 20zł w kazdym osobowym aucie a w audi vw 15zł jak w naszej firmie NAJTAŃSZY SERWIS W TRÓJMIEŚCIE. WYMIANA SWORZNIA W GOLF 4 usługa 30zł
SPRAWDZCIE SAMI.... AUTOKOSIK.PL 515 302 402
ludzie nie jecie tam z gury odradzam tych dłubakuw
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ludzie nie jedzcie tam na ta małomiejskom do tych papraków i dłubaków byłem tam i z gury nie polecam tak mi ziebali auto że po jch naprawie musiałem jechać do jnego mechanika ktury poprawiał po nich bo dlanich było wszystko ok a majster wzioł 500zł i jes ok ludzie uważajcie na ten warsztat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Po Pierwsze "anonimie" ortografią nie grzeszysz,po drugie nie bardzo na temat.A jeśli masz coś do warsztatu na Małomiejskiej i jej sympatycznej obsługi,to załóż wątek i wyłuszcz sprawę.Na moje oko sam jesteś paprakiem i pewnie to cię boli,sam naprawiam w tym warsztacie auto i jestem zadowolony.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Motoryzacja

czy parking = obity samochód (114 odpowiedzi)

Słuchajcie, czy nie macie drobnych wgniotów na karoserii swojego auta? Są to zazwyczaj wgnioty...

Żarówki do samochodu (24 odpowiedzi)

Czy ważny jest producent czy kupujecie kierując się przede wszystkim ceną? Jakie będą najlepsze...

FRED - stacja kontroli pojazdów - proszę o opinie. (49 odpowiedzi)

Witam, czy można bezpiecznie oddać samochód do naprawy na stację Fred w Bojanie. Jest mi blisko,...

do góry