Widok

Darmowy manicure w Galerii Bałtyckiej

Powiem szczerze,że troszkę się obawiałam bo myślę sobie jak za darmo,dziewczyny pewnie prosto ze szkolenia to może wyjdę bez palców :-D Ale jestem mega zadowolona!!Paznokcie robiła mi dziewczyna(wydaje mi się,że Ukrainka lub Rosjanka,jakiś taki wschodni akcent),taka skromna bardzo,szczuplutka,z włosami za ramiona.Bardzo sympatyczna.Zostałam zapytana o kształt,kolor itp.Pomogła doradzić.Dodatkowo upewniając się pytała kierowniczki,szefowej?Nie wiem kto to,ale też mega sympatyczna Pani.Wszystko fajnie dziewczynom tłumaczy i pokazuje,bardzo pilnuje z każdej strony.Aż im zazdroszczę,że pracują w tak fajnym miejscu:)Wszystko zaraz sprzątane,dezynfekowane,więc nie wiem dlaczego ktoś mowi,że jest syf:( Paznokcie mam wprost wymarzone.JESTEM B.ZADOWOLONA!Za każdym razem wychodząc od kosmetyczek,wychodziłam z zakrwawionymi dłońmi bo mam b.wrażliwe skórki,a tutaj Pani uważała i b.delikatnie wszystko zrobiła tak,że nie czułam prawie nic.Jeżeli chodzi o punkt w Alfie to odniosłam wrażenie(tylko przechodząc i obserwując),że panie są tam za karę,jakby mogly to by zastrzeliły na miejscu i widzę po opiniach, że się nie mylę..Tam nie poszłabym nawet gdyby ktoś mi zapłacił. Galerię Bałtycką POLECAM
Moja ocena
oferta: 5

obsługa: 6

jakość usług: 5

kreatywność: 3

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 5

4.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja akurat odniosłam odwrotne wrażenie. Tym bardziej, że dziewczyny po odejściu klientki w Bałtyckiej plotkują na jej temat.
Co do jakości usług byłam i w jednym punkcie i w drugim. Zależy na kogo się trafi. W Bałtyckiej byłam najprawdopodobniej u wspomnianej dziewczyny. Wszystko ok, bez zastrzeżeń. Po miesiącu tym razem w Alfie trafiłam na taką blondynkę około 35 lat w krótkich włosach. To był jednak wyższy poziom. Z resztą jak czekałam i później podczas samego zabiegu wiele Pań podchodziło i chciało właśnie u niej. No i nie było obgadywania za plecami za to bardzo miła rozmowa. Nie wiem jak inne dziewczyny w jednym i drugim punkcie, ale u tych co byłam Alfa lepsza jakość, chociaż i w Bałtyckiej ok. Tylko to obgadywanie :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry