Widok
Dary Ziemi
[lead]Zapraszamy na 32. edycję wydarzenia Dary Ziemi Gdynia do Parku Kolibki w dniach od 19 do 21 września. To plenerowe święto smaków, rękodzieła i jesiennej oferty ogrodniczej. To idealna okazja, by spędzić czas z rodziną na świeżym powietrzu i uzupełnić domowe zapasy na zimę.Na miejscu, na czterech tematycznych polanach, będzie na Was czekać ponad 200 wystawców z całej Polski - producenci ...
więcej
więcej
15zl to mniej niz kawa
Na zwyklym rynku nie ma tego klimatu, nie spotykasz sie ze znajomymi by spedzic czas pod chmurka, nie ma zabaw dla dzieci i programu w cenie, nie ma edukacji / informacji ktora mozesz uzyskac na takim wydarzeniu. Ja chodze co roku od 20 lat i tradycyjnie z cala rodzina i wracam w oba dni.. czasami nie kupuje do domu, poprostu spedzam milo czas.
W Renku jest bezplatnie, ba betonie ale bilet na parking za ok 3 godz 15zl..... a tu za darmo parking.
W Renku jest bezplatnie, ba betonie ale bilet na parking za ok 3 godz 15zl..... a tu za darmo parking.
Ja też mam znajomego co naturalne syropy sprzedaje do degustacji daje inny a przelewa taki od piwa i wrzuca z dwie maliny do szklanych butelek mówi że ludzi są tacy tępi że się nie kumają i mówi złoty biznes co roku zmienia butelki i etykietki oraz zatrudnia kogoś innego więc uważajcie na siebie nie bądźcie frajerami
kto i dlaczego pobiera opłaty za wstęp na "Dary Ziemi" ? , do kogo trafia kasa ?
Wiadomo ,że toczą się sprawy spadkowe Parku Kolibki ! , teren nie jest własnością organizatorów Imprezy , nie wiadomo czy opłata jest pobierana w porozumieniu ze spadkobierca powyższego terenu . Obysmy nie musieli potem drugi raz z nawiązką zwracać kasy właścicielowi ! , Proszę o tym wszystkim poinformować uczestników imprezy