Widok

Dębowa Góra

Dębowa Góra Chwarzno - Wiczlino Temat dostępny też na forum:
W pobliżu powstającego osiedla od kilku lat rozbudowywane są inwestycje deweloperskie. Na obszarze osiedla znajdują się więc liczne punkty handlowo-usługowe: markety, apteka, przychodnia, centrum fitness, żłobki, przedszkole czy szkoła podstawowa. Blisko osiedla powstaje mała galeria handlowa.

Bliskość trójmiejskiej obwodnicy oraz ciągle polepszająca się infrastruktura drogowa zapewnia ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
No czekam, aż się prezesunio wychyli z infrastrukturą drogową. Jak by mieszkańcy gruzu nie sypali na drogę to tylko czołgiem można by dojechać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dębowa góra jachtowa

Czy ktoś z Państwa kupił szeregowiec i czeka na odbiór ? Ja już od czerwca miałam tam mieszkać , zero kontaktu z deweloperem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

kupujcie dalej od smiesznych deweloperow,szkoda dolozyc 100 tys i wybrac pewna opcjeod sprawdzonego budowlanca
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dębowa Góra Żaglowa Sterowa Jachtowa

Stanowczo nie polecam, ale dlaczego..
* Opóźnienia w budowie do 2 lat
* Ciągłe obiecywanie poprawek i brak ich realizacji
* Deweloper zmienia sobie plany i wyposażenie lokalu po podpisaniu umowy bez ustaleń
* Brak drogi od 3 lat i nic z tym nie robi, choć ustalenia były droga, latarnie, nasadzenia... kompletnie nic nie zrobił. Droga to kupa błota i dziur
* Szantaż ze strony dewelopera że rozwiąże umowe, że nie podpisze aktu itp...
* Bardzo arogancki graniczący z chamstwem w komunikacji prezes
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A drogi jak nie bylo tak nie ma

Deweloper nie wywiazuje się ani z umów z klientami, na miato Gdynia też ma wywalone. Wszyscy zapewniają, no teraz juz zrobi i ... i podpisuje kolejną ugodę i ma w poszanowaniu. Brawo dla pana patoprezesa, przyznam jest pan niezły w załatwianiu na szaro miasta i klientów. Brawo dla włodarzy miasta z morza i marzeń... ile trzeba dać byście nic nie widzieli i nie interweniowali ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, my też czekamy , nie ma żadnej informacji zwrotnej

Prośba o opinie

Dzień dobry, widzę, ze sporo osób mieszka już na Jachtowej. Czy mogą sie podzielić opinią po zamieszkaniu? Informacją na temat rachunków za ogrzewanie, usterkami, reklamacjami?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Budynek Nowodworcowa

Cześć, czy może jest tu ktoś z Nowodworcowej?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nowodworcowa

Cześć ,cześć
Jak tam u Was z oddaniem? Coś już wiadomo, kiedy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nowodworcowa

Czy wiadomo czy teren pod budowę przy Nowodworcowej został poprawnie osuszony, zabezpieczony przed wilgocią z jeziora Kackiego? Kiedy faktycznie zostanie oddana inwestycja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak

Napisz na maila: iwa-1000@o2.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nowodworcowa

Ja czekam na mieszkanie na Nowodworcowej jest duże opóźnienie, w końcu stycznia jak być oddane , w tej chwili nie można się niczego dowiedzieć , deweloper je odpowiada na maile ani nie odbiera telefonów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak jestem za

Tak ja kupiłam mieszkanie i czekam na odbiór od listopada 2024

Po rozmowie z deweloperem usłyszałam że mająproblemy z PKP i Pewik

Nic , cisza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nowodworcowej

Witam, jestem zaniepokojona tym co tutaj czytam i niekończącym się opóźnieniem , może założylibyśmy grupę na Fb z Nowodworcowej żeby mieć kontakt lub wymienić maile ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Konieczność założenia grupy na fb -Inwestycja Nowodworcowa

Należy ją założyć, by interweniować w sprawie naszej budowy. Uciekają nam nasze ciężko zarobione pieniądze.Termin realizacji odbioru ?
Razem możemy więcej.
Proszę,niech ktoś założy grupę i poda nazwę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam to samo.Też czekam na Nowodworcową.Zróbmy stronę na fb.