Widok

Decoupage - czy na tym da się zarobić???

Cześć wszystkim,
chciałabym podpytać czy Ty jako potencjalny klient kupiłbyś ... dla siebie/osoby bliskiej/rodziny czy znajomego w prezencie ręcznie wykonaną skrzyneczkę ręcznie robioną / malowana z możliwością przeniesienia waszego/twojego zdjęcia na drewno? jakieś elementy przyklejane itd... chciałabym założyć firmę i ... zastanawiam się czy było by jakieś zainteresowanie takimi skrzynkami.. można na nich wyczarować dosłownie wszystko.. mogą to być skrzyneczki ślubne / świąteczne/ na herbatę/ dla dziecka... zakładam że cena dużej skrzynki około 130 - 150 zł (60x30 cm) / a mniejsze w granicach 60-80 zł (17x30cm), na chusteczki - nie pamiętam wymiarów ale w granicach 35-50 zł itd.. oczywiście im mniejsze skrzyneczki tym tańsze bo mniej materiałów/ mniej pracy itd...
Moje pytanie brzmi - czy skusiłbyś/skusiłabyś się na zakup takiej ręcznie robionej, pomalowanej, wyszlifowanej, polakierowanej i udekorowanej według własnych upodobań skrzyneczkę???? czekam na informację i wasze zdania czy jest sens zakładać firmę i próbować znaleźć chętnych na taki asortyment :)

Pozdrawiam,
Dorota
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wejdź na allegro. Sporo tam tego.
Jeśli Twoje skrzyneczki byłyby wyjątkowe i w przystępnej cenie, na pewno znajdziesz nabywców.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiscie, ze tak. Recznie robione rzeczy ciesza sie duza popularnoscia. Ludzie sa juz znudzeni tym co w sklepach i jak moga to szukaja czegos wyjatkowego. Ja sama zarabiam na szyciu przeroznych rzeczy. I wlasnego projektu i tego co ktos zaproponuje. Mam sporo roboty i dobrze na tym zarabiam. Mysle nawet o tym zeby poszerzyc swoja dzialnosc i zakupic hafciarke firmy Bernina. Wtedy bede mogla juz na prawde sporo zaoferowac klientom i zarobic jeszcze wiecej

Cześć Dorotko,
Myślę, że Twój pomysł jest bardzo dobry :)
Jeśli szukasz sklepu z drewnianymi pudełeczkami/pojemniczkami, to polecam Ci dreweks.eu
Ogromny wybór i dobre ceny.
Pozdrawiam i trzymam kciuki!

moja znajoma tworzy takie rzeczy. Ładne, ale nie każdy lubi taki styl.

jednak zawsze rzeczy , które są ręcznie zrobione mają większą wartość niż te maszynowo.

Inne tematy z forum Inne

Pożyczka w chwilówce - pytanie. (24 odpowiedzi)

Brał ktoś z Was pożyczkę w chwilówce?? Zastanawiają mnie koszta i czas oczekiwania na decyzję i...

czy warto brać szybkie pożyczki? (164 odpowiedzi)

Chciałabym zapytać co sądzicie o szybkich pożyczkach... Potrzebowałabym trochę pieniędzy, ale...

Jakie spawarki używacie? Co wybrać do poprawienia blach w samochodzie? (11 odpowiedzi)

Do wymiany mam 1 błotnik po stluczce i 2-3 poprawki na pasie przednim i tylnym. Ogólnie chciałbym...

do góry