Widok
Ocena sylwestra 08/09
Szczęśliwie w tym roku przyszło mi oceniać imprezę bez kaca ;) Wszystko o imprezie mówią oceny z mojej strony. Jedzona za dużo na półmisku nie było (a miało być więcej). Pan właściciel po znajomości rozdał nagrodę za najlepsze wdzianko. Były jeszcze inne dobre propozycje i można było zrobić jakiś prawdziwy konkurs, a nie ustawione zawody. Byłoby mniej monotonnie. Jakby ta sama parka wygrała to super (może i zasłużenie), ale byłoby ciekawiej. Mała rzecz,a niesmak powoduje. DJ całkiem fajnie miksował, klimat był. Z "Allegro'wej" nomenklatury - POZYTYW ;)
sylwester 2008/09
miałam wiele obaw pzred tym sylwestrem bo już dawno nie bawiłam się w PAPRYCE a tematyka dekadenckiego sylwestra nie do końca wydawała mi się "znajoma", ale teraz moge powiedzieć, że zabawa była po prostu PRZEDNIA! Bardzo fajne towarzystwo zgromadziło sie w klubie, ludzie faktycznie zadbali o "sylwestrowy wygląd z klasą" (jak przystało na LATA KRYZYSU ;) ), tak więc dodatkowo dodawało to smaku zabawie... + muzyka, do której zdecydowanie szło potańczyć :). Po prostu klub był pełen ludzi do 4:00 rano, dopiero potem zaczeło się towarzystwo wykruszać! Jestem bardzo miło zaskoczona i długo będę wspominać tę noc :).