Widok

Dekadencki sylwester

Dekadencki sylwester Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Dekadencki sylwester, 31 grudnia 2008 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

noooo jest opcja

:D

Czy to jest normalny klub czy klub dla gejów ? co tzn dekadenckie przebranie/

Papryka nie jest klubem dla gejów.

Ocena sylwestra 08/09

Szczęśliwie w tym roku przyszło mi oceniać imprezę bez kaca ;) Wszystko o imprezie mówią oceny z mojej strony. Jedzona za dużo na półmisku nie było (a miało być więcej). Pan właściciel po znajomości rozdał nagrodę za najlepsze wdzianko. Były jeszcze inne dobre propozycje i można było zrobić jakiś prawdziwy konkurs, a nie ustawione zawody. Byłoby mniej monotonnie. Jakby ta sama parka wygrała to super (może i zasłużenie), ale byłoby ciekawiej. Mała rzecz,a niesmak powoduje. DJ całkiem fajnie miksował, klimat był. Z "Allegro'wej" nomenklatury - POZYTYW ;)

Bylo super!!

Muzyka świetna, towarzystwo również. Ucieszył mnie fakt, że większość dostosowała się do tematyki imprezy i ciekawie prezentowała się w kostiumach balowych z lat 20 i 30tych. Jednym słowem - szampańska zabawa do białego rana :-)

rewelacja!

takiej imprezy dawno nie było!
zadbano o najmniejszy detal: świetna aranżacja wnętrza, stylowo ubrana obsługa i muzyka nawiązująca do tej z epoki - jednym słowem dekadencki przepych na najwyższym poziomie :)
bawiliśmy się wyśmienicie! dzięki!!!

sylwester 2008/09

miałam wiele obaw pzred tym sylwestrem bo już dawno nie bawiłam się w PAPRYCE a tematyka dekadenckiego sylwestra nie do końca wydawała mi się "znajoma", ale teraz moge powiedzieć, że zabawa była po prostu PRZEDNIA! Bardzo fajne towarzystwo zgromadziło sie w klubie, ludzie faktycznie zadbali o "sylwestrowy wygląd z klasą" (jak przystało na LATA KRYZYSU ;) ), tak więc dodatkowo dodawało to smaku zabawie... + muzyka, do której zdecydowanie szło potańczyć :). Po prostu klub był pełen ludzi do 4:00 rano, dopiero potem zaczeło się towarzystwo wykruszać! Jestem bardzo miło zaskoczona i długo będę wspominać tę noc :).

Inne tematy z forum Rozrywka

Marek Dyjak (4 odpowiedzi)

Marek Dyjak to od wielu lat jedna z najbardziej nietuzinkowych postaci polskiej sceny muzycznej....

Koncert Sentino (15 odpowiedzi)

Prekursor melodyjnego trapu, ojciec chrzestny imperium Sicarios i najbardziej charyzmatyczna...

Walczymy o Alfę (6 odpowiedzi)

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych losami Centrum Handlowego Alfa na Przymorzu na...

do góry