Widok
Dekoracje sali weselnej - szukam firm/osób, które się tym zajmują :)
Witam wszystkie firmy dekoratorskie lub przedstawicieli takich firm :)
Interesuje mnie jaka byłaby cena dekoracji sali weselnej z tkanin, kilka świeczek, 2 pokrowce dla Młodych, kilka wstążek ze świeżymi kwiatami jako dekoracja filarów i okien, za Młodymi jakieś serca, delikatne dekoracje, zero balonów! Wszystkie dekorację chciałabym mieć w zieleni + świeże kwiatki do dekoracji filarów i okien to żółte różyczki, delikatnie i ślicznie :)
Dodatkowo dodam, chodzi o salę w Zajeździe Lipce Gdańsk Orunia, wesele jest w sobotę (w piątek po południu można już dekorować), chodzi o sierpień :)
Oferty zawierające ceny proszę o przesłanie na adres mailowy: agoosia1985sloneczko@tlen.pl
Dziękuję za oferty i ceny :)
Interesuje mnie jaka byłaby cena dekoracji sali weselnej z tkanin, kilka świeczek, 2 pokrowce dla Młodych, kilka wstążek ze świeżymi kwiatami jako dekoracja filarów i okien, za Młodymi jakieś serca, delikatne dekoracje, zero balonów! Wszystkie dekorację chciałabym mieć w zieleni + świeże kwiatki do dekoracji filarów i okien to żółte różyczki, delikatnie i ślicznie :)
Dodatkowo dodam, chodzi o salę w Zajeździe Lipce Gdańsk Orunia, wesele jest w sobotę (w piątek po południu można już dekorować), chodzi o sierpień :)
Oferty zawierające ceny proszę o przesłanie na adres mailowy: agoosia1985sloneczko@tlen.pl
Dziękuję za oferty i ceny :)
Witam
Proszę o kontakt na maila. info@agatadekoracje.pl
Proszę w mailu napisać dokładną datę ślubu.
pozdrawiam
Proszę o kontakt na maila. info@agatadekoracje.pl
Proszę w mailu napisać dokładną datę ślubu.
pozdrawiam
ok, czyli dobrze policzyłam, swoją ofertę prześlę popołudniu :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Witam,
Przesłałam Pani naszą ofertę.
Pozdrawiam, Agata
Dekoracje Ślubne dekori
Przesłałam Pani naszą ofertę.
Pozdrawiam, Agata
Dekoracje Ślubne dekori

DON LARYKS. Don Laryks oferuje szeroki wachlarz usług na każdym etapie organizowania uroczystości ślubno-weselnych. Decydując się na naszą pomoc, otrzymujecie Państwo gwarancję niezawodnej i profesjonalnej obsługi, dzięki której oszczędzacie czas i unikniecie niepotrzebnych stresów. Organizujemy: Wesela, Śluby, Imprezy dla firm, Imprezy tematyczne, Imprezy integracyjne, Studniówki, Bale Karnawałowe, imprezy dla dzieci i wiele wiele innych.
Zajmujemy się również dekoracją sali. kontakt: justyna.donlaryks@gmail.com tel: 796 781 817
Zajmujemy się również dekoracją sali. kontakt: justyna.donlaryks@gmail.com tel: 796 781 817