Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Miłe zaskoczenie !!! wątek zamknięty Asz miło tak się zaskoczyć - że jeszcze są takie sklepy - Super obsługa i...
~Kadzik
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 stycznia 2016

Fajny :) wątek zamknięty SKLEP REWELACJA - GDZIE INDZIEJ MOŻNA ZROBIĆ ZAKUPY 7 DNI W TYGODNIU OMIJAJĄC...
~Janka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 1 lutego 2015

Bardzo fajne stoisko mięsne! wątek zamknięty Duży wybór - zachęca do kupna - wyszedłem zaśliniony !!!
~Jaro
-

dodano: 8 października 2014

Ciekawy sklep ! wątek zamknięty Zgadzam sie z poprzednimi opiniami juz dawno nie jadłam tak dobrego schabu a...
~Monika
-

dodano: 4 sierpnia 2014

Opinia wątek zamknięty Sklep niesamowicie przyjazny klientom. Przejrzysty , schludny . Produkty...
~Natalia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2014

Najlepsze delikatesy wątek zamknięty Jak dla mnie to są najlepsze delikatesy w Gdyni. Dobre umiejscowienie, miła...
~Michał
-

dodano: 9 kwietnia 2014

NAJLEPSZY MIESNY JAKI ZNAM wątek zamknięty MIĘSO WEDLINY - SUPER POLECAM WSZYSTKIM - ROBIMY TAM ZAKUPY RAZEM Z ŻONĄ I...
~KLIENCI
-

dodano: 5 kwietnia 2014

Reklama to prawda ! wątek zamknięty Usłyszałem w radiu reklamę sklepu i akurat byłem w pobliżu. Rzeczywiście...
~Damian
-

dodano: 14 lutego 2014

Klaudia - opinia wątek zamknięty Robię zakupy tym sklepie od dawna i jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobrze...
~Klaudia
-

dodano: 22 stycznia 2014

Polecam! wątek zamknięty Sklep bardzo dobrze zaopatrzony, miła obsługa, a przede wszystkim smaczne i...
~Nataliagda
-

SZUKASZ DOBREGO I ŚWIEŻEGO MIĘSA? IDZ DO DWUNASTKI!!! wątek zamknięty jestem stałą i zadowoloną klientką.W sklepie jest naprawdę duży wybór...
~Julia
-

Geronimo - opinia wątek zamknięty Hmm zdecydowanie wybija się sklep na tle wszelkiego rodzaju marketów, małych...
~Geronimo
-

dodano: 15 stycznia 2014

REWELACYJNY MIĘSNY wątek zamknięty Sklep jest kapitalny i zdecydowanie bez konkurencji, jak najbardziej warty...
~Laslo
-

dodano: 8 stycznia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry