Widok

Dentysta w Witawie - warto?

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Korzystaliście z usług Dental Art? Byłem tam przelotem i widziałem, że jest kilku stomatologów do wyboru? Polecacie jakiegoś konkretnego, czy może wybrać pierwszego lepszego który będzie miał szybciej wolny termin?
A może lepiej iść gdzie indziej? W Dental Art cena za plombę waha się od 140 do 210 zł :| Ostatnio robiłem na obłużu w prywatnym gabinecie i płaciłem bodajże 60 zł, ale to było 6-7 lat temu... Aż tak ceny poszły w górę czy tylko w takich większych klinikach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
POlecam, lecze sie tam dlugo bo i wczesniej oszczedzalam i teraz mam :)
zeby zrobione w dental (glownie kanaly tam robie) trzymaja sie dlugo, zabieg jest bezbolesny i naprawde klasa.

DO wyrywania jednak polecam frankowskich, pono robia tez dobrze leczenie ale troche mi nie po drodze tam bo jestem z Witomina (tzn byłam) ;)

co do cen uwazaj bo oni - dentalart lubia policzyc wszystko i zawsze maxymalnie wiec bierz pod uwage gorna granice widełek a najlpeiej zapytaj sie dokładnie przed zabiegiem. Bo nagle ci dojdzie kazdy RTG po 30 zł mały (2 sztuki na poczatku i po wypełnieniu kanaow) + panoramiczny i nagle płacisz stowke extra ponad.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam, trochę kosztuje, ale warto.

Możesz zapytać w rejestracji to dziewczyny powiedzą jakie są stawki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jednak uwaga nie które gabinety moga miec ceny nie z cennika gdyńskiego tylko najdroższego jak jest w mym mieście warszawskiego - do tych oszustów nie radze chodzić. Duża cena to nie znaczy dobra usługa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
co za bzdura, chodze tam od kilku lat i nigdy mi sie nie zdarzyl zaden machloj z kasa. Po prostu nie daja upustow, jak jest w cenniku 50zl za rtg panoramiczne to tyle zaplacisz, zaplacisz tez za rtg przed leczeniem i po leczeniu. Uzycie mikroskopu to samo. Przewaznie licza to wg cennika aczkolwiek zdarzylo mi sie kilka wyjatkow przy wiekszych pracach.

A ceny poszly nieco w dol w porownaniu z ubieglymi latami.
Nie jakos dramatycznie ale zawsze to 100-200 w kieszeni.

Zawsze gdziekolwiek sie nie pojdzie nalezy zapytac o cene leczenia.
I poprosic o informacje jesli pojawi sie cos, co te koszty zwieksza.

To chyba logiczne.
Smialo umow sie do ktoregokolwiek z lekarzy, bylam u wszystkich w zasadzie z racji ze jezdze do nich z UK i nie zawsze wstrzele sie do tego samego. Zadnych zastrzezen.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry