Widok

Depilacja brazylijska

ej dziewczyny,może któraś polecić dobry salon kosmetyczny w Gdyni,w którym wykonują depilację brazylijską?tzw. bikini brazylijskie???????????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam salon Evis w Gdańsku. Na hotdeals jest do ściągnięcia darmowy kupon rabatowy -20% na depilację woskiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
oczywiscie, a Ty nie?! :o
Pytanie do facetów. Czy Wy jesteście Za ? Podoba wam się taka depilacja ,po której dorosła kobieta upodabnia się do dziecka? Kręci was to,czy wolicie delikatnie przystrzyżone,a nie łyse?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zadajesz pytanie z wyraźną tezą - i to dość nieładną.
W dzisiejszych czasach standardem jest, że owłosienie u kobiety jest passe - rzecz jasna, że de gustibus non est disputandum, aczkolwiek ja jestem zwolennikiem braku owłosienia, niż jego nadmiaru.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie lubię włosów na języku więc...

ale tarka też nie jest miła ;P

polecam laser, np. http://www.gdansk.depilacjalux.pl/
Kurczę co za presja. Kiedyś usłyszałam jak jedna dziewczyna mówiła,że nienawidzi tego zabiegu,ale robi to,bo boi się,że facet ją zostawi,bo "bobry" są passe. Mężczyźni się chyba za dużo filmów naoglądali i chcą wszystkich pod jedną linijkę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ZAPRASZAM 512205222 BIKINI BRAZYLIJSKIE ŚWIETNY WOSK GŁADKOŚĆ GWARANTOWANA, NAJNOWOCZEŚNIEJSZA METODA SPA BEZ PODRAŻNIEŃ I MNIEJ BOLEŚNIE NIŻ PRZY DOTYCHCZASOWYM WOSKU,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.wyspasalon.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam, ja wykonuje m.in ten zabieg w salonie Kashmir Spa na ujescisku robie tam rowien pachy i wasik. Powiem szczerze nie nalezy do najprzyjemniejszych:) ale jakos zawsze tak zostane zagadana ze daje rade. Polecam p. Malwine po raz kolejny na tym portalu. Delikatna, subtelna kosmetolog i przy okazji rozmowa przyjemna. Polecam i pozdrawiam odważne dziewczyny!
hej dziewczyny a gdzie facet może w trójmieście zrobić sobie depilację pośladków i przodu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam p.Agnieszkę z dawnego Studia Fryzur i Kosmetyki. Od nie dawna salon się przeniósł na Legionów 54 i nazywają się: Kliniką MediKos. Mają dużo więcej usług niż wcześniej. Pani Agnieszka depiluje woskiem bezpaskowym. U mnie rewelacyjnie się sprawdza, bo nie boli tak jak przy paskowym i nie podrażnia skóry.Ich strona chyba jeszcze nie działa do końca, ale w razie czego podaję tel: 58 661 78 20.Powodzenia:)!
A czy mogłabyś przybliżyć jaki jest koszt takiej depilacji własnie w Medikosie ? :) Pozdrawiam
Witam, wykonuje depilacje pasta cukrowa, ceny mam przyjazne,jak rowniez zagorzale fanki i fanow http://www.rozany-ogrod.pl/
W Gdańsku na rajskiej jest nowy salon depilacji, byłam tam wczoraj na otwarciu i naprawde jestem pod wrazeniem, widac ze maja doswiadczenie, nigdy nikt nir zrobił mi bikini brazylijskiego w takim tempie i tak dokładnie
Jeśli ma być szybko, bezboleśnie i trwale to polecam epilację laserową ;) ja robię bikini w UBP w Gdyni. Już właściwie po 1 zabiegu większość włosów gdzieś znika, więc naprawdę warto spróbować

Gdyby ktoś więcej chciał dowiedzieć się na temat depilacji brazylijskiej to polecam ten artykuł http://www.kobiety.pl/uroda/depilacja-brazyliska
Jest to bardzo skuteczna metoda, a efekty utrzymują się nawet ponad 2 miesiące.

Sama skorzystałam z całego pakietu depilacji bikini - łącznie 6 zabiegów. Depilacja bikini to świetna sprawa i niesamowita wygoda. Depilację wykonywałam w Laser Delux w Gdyni. Maja tam laser light sheer https://www.laserdelux.pl/gdynia/depilacja-laserowa

Dziewczyny czy Wy równiez po depilacji brazylijskiej macie takie okropne czerwone kropki i podraznienia? Mialam takie jak depilowałam sie maszynką. Postanowiłam więc zafundować sobie depilacje brazylijska bo miałam nadzieję, ze dzięki temu sie ich pozbędę. Jednak okazało się, że nie :( I że po depilacji takiej równiez mam krostki. Dodatkowo bolało. I po 3 tygodniach włoski odrastają. Wybrałam sie do złego gabinetu czy po prostu moja skóra tak reaguje?
Dodam,że z natury mam ciemne włosy i już nie wiem co robić aby się bez wstydu pokazac na plaży.

No niestety zależy to nie tylko od rodzaju depilacji ale od rodzaju skóry. Miałam podobnie jak Ty, Czyli krostki po depilacji maszynką i krostki po depilacji brazylijskiej (byłam 2 razy ale potem doszłam do wniosku,ze to nie ma sensu bo nie pokazałabym się na plaży ani owłosiona ani z podrażnieniami w okolicach bikini bo równiez nie wygłądało to dobrze). Polecam zapisać się na depilacje laserem, sama w Gdyni chodziłam na Powstania styczniowego. Kilka zabiegów, problem z głowy.

Czy taka depilacja przypadkiem nie boli? No i chyba duzo Cie to kosztowało, sama biorę też pod uwagę cenę
do góry