Widok

Depilacja brazylijska

ej dziewczyny,może któraś polecić dobry salon kosmetyczny w Gdyni,w którym wykonują depilację brazylijską?tzw. bikini brazylijskie???????????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kurczę co za presja. Kiedyś usłyszałam jak jedna dziewczyna mówiła,że nienawidzi tego zabiegu,ale robi to,bo boi się,że facet ją zostawi,bo "bobry" są passe. Mężczyźni się chyba za dużo filmów naoglądali i chcą wszystkich pod jedną linijkę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie lubię włosów na języku więc...

ale tarka też nie jest miła ;P

polecam laser, np. http://www.gdansk.depilacjalux.pl/
Zadajesz pytanie z wyraźną tezą - i to dość nieładną.
W dzisiejszych czasach standardem jest, że owłosienie u kobiety jest passe - rzecz jasna, że de gustibus non est disputandum, aczkolwiek ja jestem zwolennikiem braku owłosienia, niż jego nadmiaru.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pytanie do facetów. Czy Wy jesteście Za ? Podoba wam się taka depilacja ,po której dorosła kobieta upodabnia się do dziecka? Kręci was to,czy wolicie delikatnie przystrzyżone,a nie łyse?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
oczywiscie, a Ty nie?! :o
Ja polecam salon Evis w Gdańsku. Na hotdeals jest do ściągnięcia darmowy kupon rabatowy -20% na depilację woskiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam gabinet kosmetyczny w Rumi na kosynierów 37/10 moze i to reklama ale sa tam dwa obok siebie nie broń boże to studio urody lecz gabinet koło weterynarza.Sa tam 2 miłe dziewczyny robia to we dwie jedna napina skóre a druga depiluje ,zero stresu,ból tez jest mniejszy no i pełen profesjonalizm.Wracam za miesiac.;)
a do główki nie przyszło że to dla higieny i wygody a nie dla mody?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
trochę cie nie rozumiem... to ze facet się depiluje to jeszcze nie znaczy ze facetem - ups "mężczyzna" nie jest.
moze według twoich standardów byłaby nim osoba, która smierdzi, nie domywa się i generalnie jest takim typowym zarosnietym Rumcajsem z lasu.....

to ze facet dba o siebie to dobrze, a po co się depiluje to już nie Twój interes, on zadał pytanie i wypadałoby grzecznie odpowiedzieć albo wogóle się nie udzielać.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja tez polecam salon Antonio, sprawdzilam jest super!!!
ja też polecam Gabinet Miły na Żabiance, intymnie i profesjonalnie, koszt 50 zł , tel. 608345257
najlepsza jest w Antonio!!!!!!!!!!!!!!!! W gdyni na Kilińskiego,dziewczyna jest rewelacyjna .
a w Gdańsku jakiś salon możecie polecić?
a tipsy też sobie zrobisz ?

i nie używaj słowa "mężczyzna" bo na nie nie zasługujesz :P
Pride Fight Championship
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
moze moglbys polecic jakis dobry salon dla mezczyzn? chodzi mi o depilacje naturalnie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
gupie baby...to jakies smarki tu sie wypisują..nie wiedzą że brazylia juz dawno nie jest trendy???? ech matołki..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
kuzwa ale wy macie problemy.... az skręca jak się czyta wasze posty ...

a tyłek też sobie golicie ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

SUPER DEPILACJA

witam dziewczeta..
ja osobiscie goraco polecam zakład kosmetyczny "Antonio" na kilinskiego (Gdynia). Pani kosmetyczna jest przesympatyczna i precyzyjna. ceny tez sa ok. a sama depilacja nie jest az tak krepujaca ponieważ odbywa się w bieliźnie (majtki odsuwa sie tylko na prawo lub lewo i tak na calej dlugosci;))
chetnie chodze od razu na pelna depilacje tzw ludki, uda, bikini i pachy. to wszystko trwa ok 20 - 25 min i z czasem bol jest coraz mniejszy;)

polecam p. Agnieszke !
Depilacja woskiem Antonio w Gdyni, a pastą cukrową w dobrej cenie Sensual Spa w Sopocie troche drożej jest w Gdyni Bio Nova. Kiedyś depilowałam się woskiem, ale po paście skóra jest boska. Polecam :)
No tak...musisz być cholernie brzydka skoro masz takie zdanie nt. panów..no cóż..ale najgorsze jest to ze oprócz takiej facjaty poskąpiono ci tez rozumu...ech..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry