Skorzystałam dziś z depilacji laserowej większej części ciała i cóż...nie wiem jeszcze jaki będzie efekt (można go ocenić dopiero po tygodniu) ale sam gabinet trochę mnie rozczarował (spodziewałam się czegoś lepszego niż niewielkiego pokoiku bez własnej toalety - przy dłuższym zabiegu {mój trwał ponad 2 godziny} raczej nie można wyjść). Poza tym nie dostałam na przebranie żadnej tuniki, kapci czy choćby jednorazowej bielizny - sądziłam, że takie sprawy są ogólnie przyjętą normą w gabinetach kosmetycznych...
Za to pani kosmetolog jest bardzo miła i z wielką chęcią odpowiada na wszelkie pytania, depilację wykonała bardzo starannie i delikatnie - dzięki temu czułam się podczas zabiegu swobodnie - jej osoba zdecydowanie wpłynęła na moją pozytywną ocenę tego zakładu. Wielkim plusem jest też jesienny rabat na depilację obowiązujący do końca października.
Sam zabieg był dla mnie dość bolesny ale to sprawa indywidualna (doradzam zaopatrzenie się w krem znieczulający przed zabiegiem zwłaszcza jeśli planuje się depilację bikini, pach lub brody).

Ogólnie mówiąc - polecam gabinet osobom niespodziewającym się nadmiernych luksusów lecz doceniającym miłą atmosferę. Pozdrawiam!