Widok
Dermatolog
Szczerze nie polecam wizyt u dr K.(dermatolog). Ja się skusiłam, a właściwie skłonił mnie do wizyty krótki termin oczekiwania. W końcu za coś się płaci. Wizyta trwała może 5 minut, pani stwierdziła, że z pewnością mam grzybicę (a miałam tylko różową plamę na udzie). Nie przyszło jej do głowy zlecenie testów potwierdzających, ale ufałam że jest fachowcem. Niestety leki nie pomogły, choroba się rozszalała. Poszłam gdzie indziej. I tu chciałam polecić dr Łukaszuk z przychodni dermatologicznej na Długiej w Gdańsku. Spokojna, słuchająca pacjenta i przede wszystkim kompetentna oraz skuteczna!
Nie chcę jednak, żeby ktoś odczytał, iż nie polecam w ogóle wizyt w ENDOMEDZIE. Mają przemiłą obsługę i bardzo doświadczonego endokrynologa, doktora Sworczaka (wiem ze sprawdzonego źródła). Polecam też badania laboratoryjne- pobieranie krwi jest całkowicie bezbolesne i bezstresowe.
Podsumowując- przychodnia jak najbardziej potrzebna i rzeczywiście ma wysokie standardy, ale płacąc 80 zł za wizytę u dermatologa myślałam, że spotkam dobrego w swojej dziedzinie lekarza, a nie panią odhaczającą kolejnych "klientów"
Nie chcę jednak, żeby ktoś odczytał, iż nie polecam w ogóle wizyt w ENDOMEDZIE. Mają przemiłą obsługę i bardzo doświadczonego endokrynologa, doktora Sworczaka (wiem ze sprawdzonego źródła). Polecam też badania laboratoryjne- pobieranie krwi jest całkowicie bezbolesne i bezstresowe.
Podsumowując- przychodnia jak najbardziej potrzebna i rzeczywiście ma wysokie standardy, ale płacąc 80 zł za wizytę u dermatologa myślałam, że spotkam dobrego w swojej dziedzinie lekarza, a nie panią odhaczającą kolejnych "klientów"
Moja ocena
Endomed
kategoria: Przychodnie, poradnie NFZ
obsługa: 5
oferta: -
jakość usług: 3
wyposażenie: -
czas oczekiwania: 6
ocena ogólna: 4
4.5
* maksymalna ocena 6